Lezen over je hobby

 

Twee boeken die allebei over mijn hobby’s gaan. Eigenlijk zou ik ze zelf moeten houden, maar beloofd is beloofd. Ze komen jouw kant op. Als je tenminste wint. 

 

‘Mijn tuin is een parkeerplaats’ gaat over de dilemma’s die je kunt hebben als je een tuin inricht. Was misschien goed geweest als ik dat had gelezen voordat ik zomaar in het wildeweg begon tig jaar geleden. Hoewel… waarschijnlijk was ik op dezelfde manier te werk gegaan. Gewoon planten wat je leuk vindt…

 

Topfoto’s maken van plekken. Kun je gewoon leren dus. Uit het tweede boek dat vandaag te winnen is. Echt een hartstikke goeie cursus om op de bank te doen. En buiten natuurlijk. 

 

 

Wil je winnen? Gewoon  even naar de Facebookpagina van Franska.nl en daar een berichtje achterlaten. En als je geen Facebook hebt even een mailtje naar info@franska.nl. 

 

Veel succes!

 
 

Door Franska

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter