Kerst maakt wat in me los

 

Geen idee hoe het komt. Op de een of andere manier word ik altijd sentimenteel als de kerst in aantocht is. Alles wat maar zacht en wollig is, donzig en klein, rozig en jong, pluizig en wit… En wat de kroon spant is dan zo’n lieve, donzige kerstbaby. Ik hoef maar een foto te zien en ik ben op slag verliefd. Liefst snoezig ‘gehuld’ in een wit zacht dekbedje of dekentje. En heel schattig is natuurlijk ook een baby’tje met een kerstmannenmuts op… Ik denk zomaar dat ik niet de enige ben.

 

Dus vandaar het volgende

 

Doe je mee met de kerstbaby-foto-expositie op onze Facebookpagina? Heb je een baby in de buurt, of in de familie?  Of ben je toevallig aan het oppassen? Maak een foto. En zet dan je mooiste, liefste, leukste babyfoto onder het bericht op de Franska.nl Facebookpagina. Bij voorkeur natuurlijk een baby’tje in kerstsfeer. Maar gewoon lief en doddig is ook van harte welkom natuurlijk.

 

Win drie maanden gratis Pampers

 

Ik loof een hele toffe prijs uit voor de allerleukste/liefste/grappigste. Drie maanden gratis Premium Protection luiers van Pampers. Die beschermen dat lieve babyhuidje op z’n best, omdat er een absorbtielaag in zit, die niet alleen de plas, maar ook de zachte ontlasting weghoudt van het huidje.  

 

Doe je mee?

 

Zou ik heel leuk vinden. Hebben we gewoon een heerlijke, kerstige baby-foto-expositie om van te genieten in deze donkere tijd voor kerst.

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter