9x de raarste producten van de Albert Heijn

 

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: 9x de raarste producten van de Albert Heijn.

 

 

 

 

Kipcordonbleu-balletjes

Ken je de kipcordonbleu nog? Dit stukje vlees is ongetwijfeld wel eens onderdeel geweest van jouw avg’tje. Blijkbaar kun je er ook een borrelhapje van maken – als je het aan de Albert Heijn vraagt tenminste. Een gehaktballetje is anders ook maar zo… gehaktig, moeten ze gedacht hebben. ’t Is in ieder geval een bijzondere toevoeging aan je borrelplank.

 

Empanadas Roti Tex-mex

Ik heb maar één vraag bij dit product: wat gebeurt hier? Uit de productnaam alleen al kan ik 3 keukens herleiden: Zuid-Amerikaans, Surinaams en Texaans-Mexicaans. Ik heb geen idee wat ik hiervan moet denken en er zijn meer met mij, als ik de reacties over dit product op Twitter moet geloven. Innovatie in de supermarktwereld is goed, maar dit is een typisch voorbeeld van gaat-veel-te-ver.

 

 

Empanadas Caprese

Iemand op de borrelhapjesafdeling van de Albert Heijn moet helemaal los zijn gegaan met de empanadas denk ik zo! Zie hier de Empanadas Caprese: een kruisbestuiving van Zuid-Amerika met Italië. Geniaal of héél raar?

 

Diepvriescitroenschijfjes

Tenzij je elke dag een glas water met citroenschijfje neemt, of elke dag een cocktail drinkt, begrijp ik nog een beetje waarom je dit product in huis zou halen. Maar zo niet: wat moet je met een halve kilo gesneden citroenschijfjes in je diepvries?! Koop gewoon een verse citroen als je schijfjes nodig hebt. Neemt ook niet je halve vriezer in beslag de rest van het jaar.

 

 

Gehaktballetjes in biersaus

Dit product vind ik raar, maar op een positieve manier. Zeg maar fascinerend raar. Ik wil gewoon weten wat biersaus is en nog belangrijker, hoe het smaakt!

 

Kokospasta voor op brood

Ben ik de enige die het bizar vind dat je kokos op je brood kunt smeren? Misschien is het gewoon een kwestie van wennen hoor. We vonden het ooit waarschijnlijk ook heel vreemd dat je kokosbrood op je brood kunt doen (als je het zo opschrijft, klinkt dat nog steeds wel raar). Voor nu laat ik deze kokospasta liever staan, en daar zal mijn gebit denk ik heel blij mee zijn.

 

 

Olijven met paddenstoelen

Ik denk dat er best wel wat mensen zijn die hier de hel in één bakje zien liggen. Want hoewel ik dol ben op olijven en paddenstoelen, ken ik ook genoeg mensen die gruwelen van allebei. Omdat ze de structuur vies vinden bijvoorbeeld. Geldt niet voor mij, maar in dit geval volg ik deze groep mensen en laat ik deze rare combi toch echt liever links liggen.

    

Krokante pompoen

Pompoen is normaal een groentesoort die júíst gewaardeerd wordt om zijn zachte structuur. Dat moet anders, aldus Albert Heijn. Zie hier een bakje heerlijke (?) krokante pompoen. ’t Is in ieder geval weer eens iets anders dan die standaard snacktomaatjes en -komkommertjes.

 

Krokante shiitake

Meer nieuws in het krokante-tussendoortjes-die-van-zichzelf-eigenlijk-helemaal-niet-krokant-zijn-schap: krokante shiitake. Voor als je zin hebt in chips, maar ook in paddenstoelen. Denk ik.

 

Door: Redactie FavorFlav