5 Actrices (en Ryan) die bizar goed kunnen zingen

 

Als je het hebt over alleskunners, dan heb je ze hier te pakken.

 

 

 

 

Soms is het leven gewoon niet eerlijk. Mensen die alles kunnen eten en geen gram aankomen bijvoorbeeld. Not fair. Of Oscarwaardige actrices die ook nog eens Grammywaardig kunnen zingen. Sommige mensen hebben gewoon iets te gretig getapt van het fonteintje met talent. Zo hoorde ik Jennifer Aniston zingen in The Morning Show, mijn laatste verslaving, en dat was gewoon best heel oké. Goed, stembeheersing is iets wat je van een acteur heus verwacht, maar deze actrices zijn gewoon zeldzaam meervoudig getalenteerd.

 

1.     Reese Witherspoon

Om maar even bij The Morning Show te blijven. Reese is niet alleen een uitzonderlijk actrice, ze is ook een begenadigd zangeres. Iedereen die Walk the Line heeft gezien weet dat. Maar kijk of luister even op Spotify de liedjes van Rosita in Sing en je weet het. Reese is klein van stuk maar groot van stem.

 

2.     Scarlett Johansson

Nog zo’n fenomeen. Google even het personage Ash in Sing en luister naar Scarlett. Behoorlijk oké, toch?

 

3.     Michelle Pfeiffer

Een van mijn lievelingsliedjes is Makin‘ Whoopee, dat Michelle zingt in The Fabulous Baker Boys.

 

4.     Anne Hathaway

Als je I Dreamed a Dream kunt zingen in Les Misérables ben je natuurlijk een net zo begiftigd zangeres als actrice. Kijk ook even dit fragment met Kelly Clarkson waarbij de band een nummer inzet en je zo snel mogelijk je podium op moet klimmen om het nummer te zingen. Degene die het nummer als eerste herkent wint. Bij de derde poging roept Kelly gefrustreerd dat de band een nummer in moet zetten dat ze wel kent en dan wint Anne wéér. Met een nummer van Kelly. Afijn, het is heel geestig en goed ook.

 

5.     Renée Zellweger

Luister even naar dit. De vrouw kan zingen. En ze is grappig en leuk.

 

6.     Ryan Gosling

Mag ik even afsluiten met een ode aan Ryan Gosling voor zijn ‘I’m just Ken’-performance in de Barbie-film? Gewoon geweldig.

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach