Win een nachtje bij de biologische boer

Met z’n tweeën een nachtje naar een B&B in Gelderland? Kun je winnen!

 

 

Aan een van de mooiste dijken van de Bommelerwaard ligt boerderij Schuttershof: een biologische boerderij met een eigen boerderijwinkel, een waar paradijs voor zowel volwassenen als kinderen. Die laatsten krijgen van de boerin een rondleiding door de stallen. Ook is er in de buurt een nostalgische speeltuin met een gerestaureerde kasteelruïne om te bezichtigen. Op zomerse dagen kan er bovendien worden gezwommen in Strandbad Well (een doodlopende Maas-arm met een groot zandstrand en altijd goedgekeurd schoon zwemwater). En dan kan er in het dorp ook nog eens een sloep worden gehuurd om over de Bergse Maas te varen of een tochtje naar de Biesbosch te maken.

 

 

De twee heerlijke kamers hebben, naast een fijne badkamer, een zitje en een heerlijk tweepersoonsbed, ook een bedstee. Voor de kinderen inderdaad! Al zijn kinderen absoluut geen must om er een feest van te maken op de Schuttershof, want die is alleen al om het ontbijt de moeite dubbel en dwars waard.

Veel plezier alvast!

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij Boerderij Schuttershof, telefoon 073 – 5995824.

 

 

WINNEN?

 

Lijkt het je wat om hier een nachtje gratis te gaan genieten? Met z’n tweetjes en inclusief een fijn ontbijt? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

 

 

 

  

 

Door: Brigitte Bormans

 

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.