Nog op zoek naar een huurauto?

Dan wil je dit vast even lezen. Want deze prijs gaat je een heel eind op weg helpen.

 

 

 

Ik mag vandaag een toekomstige vakantieganger heel, heel, heel erg blij gaan maken. En dat met een €150,- cadeaubon voor het huren van een auto bij Sunny Cars op jouw vakantiebestemming.

 

Waarom ik zo’n fan ben van Sunny Cars?

 

Sunny Cars is al sinds 1991 een van de grootste Europese aanbieders in autoverhuur en ze zijn te vinden in meer dan 120 landen op 8.000 huurstations. Dus zeker weten dat jouw vakantiebestemming erbij zit. Het handige aan Sunny Cars, in vergelijking met andere autoverhuurders, is dat de huurprijs all-inclusive is. Je weet dus precies waar je aan toe bent en hebt geen onverwachte kosten als er iets mis gaat. Je bent voor alles verzekerd en voelt je daarom ook meteen goed als je de auto instapt. Daar bovenop is er ook nog een klantenservice die 24/7 bereikbaar is om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

 

Ben je al overtuigd?

 

Ik wel. Dus heb jij binnenkort een reisje op de planning staan en ben je nog op zoek naar een huurauto? Dan moet je deze winactie niet laten schieten. Wil je winnen? Ga even naar de Facebook-pagina van Franska.nl en laat daar je reactie achter. Mocht je geen Facebook hebben, stuur dan een mailtje naar winnen@franska.nl.

 

Wie weet ben jij straks de gelukkige!

 

Door Danique van Leeuwenstijn

 

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Haar vriend woont en werkt in het Londen. Zelf is ze gek op reizen, shoppen en wijn. Samen met haar broer woont ze in het hartje van Amsterdam