Oeps

De rok van Meghan Markle schijnt door

 

 

Ook Britse royals maken weleens modemissers. En hoewel Meghan Markle in korte tijd is uitgegroeid tot een waar stijlicoon, slaat ook zij heel soms de plank mis.

 

Het gebeurde tijdens de royal tour in Australië, waar zij en haar man Harry op bezoek waren. De hertogin droeg een rok die nogal doorscheen. Zelfs zo erg, dat je haar ondergoed kon zien. Dat kan vast niet de bedoeling zijn geweest… En het gekke is dan: hoe kunnen haar stylisten dit gemist hebben? 

 

Ach, gelukkig is het een vrouw met zoveel klasse, dat ze het wel kan hebben. Meghan is momenteel zwanger van haar eerste kindje en als we de laatste geruchten mogen geloven, dan wordt het kindje in april volgend jaar geboren. Die geruchten worden aangewakkerd omdat Meghan drie ringetjes draagt met verschillende steentjes erin. 

 

Zo draagt ze een blauwe saffier, die staat voor de maand september; de maand waarin Harry is geboren. De smaragd past juist weer bij Meghans geboortemaand augustus. En dan is er nog een diamant… Die zou zomaar kunnen voorspellen wat de geboortemaand wordt van hun eerste kind, want een diamant staat voor de maand april. We gaan het meemaken. En let goed op de rokken die je de komende tijd draagt, Meghan. Scheelt je een hoop commentaar in het nieuws.

 

Door redactie Franska.nl