Dat was suf zeg

Zit ik er de hele tijd over te praten, vergeet ik er zelf iets aan te doen. Excuses lieve Wieke, ik ga het vandaag goedmaken.

 

Natuurlijk weet ik dat Wieke de hele tijd aan het opruimen is. Vooral haar man wil graag dat er een beetje schoon schip gemaakt wordt zo hier en daar. Er komt dus niet zo makkelijk meer iets nieuws naar binnen. In elk geval geen lollige, onnodige accessoires. Maar ja… toen ik dit zag, dacht ik: dit MOET ze hebben. Ik wilde het meteen even mailen, zoals ik al wel vaker heb gedaan. Bijvoorbeeld met een jungle-wc-pot en safaribehang. Want als ik een leeuw, zebra of olifant zie, denk ik uiteraard meteen aan Wieke.

 
Door het opruimgedoe kon ik me echter zomaar voorstellen, dat wat ik nu weer ontdekt heb er nooit in zou komen als ik niet even ingreep. Enige optie is dus om haar dit cadeau te doen. Voor haar veertigjarig huwelijk, waar ik dus (jaja, dom, dom) niets aan gedaan heb, behalve erover praten. Schiet niet op.

 

Waar ik het over heb? Kijk maar. Echt zo leuk dit. Hij heet de Dutch Design Chair Safari. Alle dieren van de Afrikaanse savanne staan erop. Dan hoort ie toch bij Wieke in huis te staan, gewoon alleen al omdat ie zo heet? Of niet soms? Wel dus.

 

Even over die Dutch Design Chair

Hij is gemaakt van FSC gecertificeerd karton en wordt in Nederland geproduceerd. Hij is erg sterk en kan met gemak 200 kilo dragen (geen olifant, nee). Hij mag zich de winnaar van de Red Dot Design Award 2013 noemen. Of zoals de New York Times het mooi omschreef: ‘standout creation’. Dit kleine stukje Afrika heeft een verkoopprijs van € 21,95. Dan weet Wieke dat maar vast, mocht ze er nog eentje bij willen kopen, zodat ze hem misschien als nachtkastje kunnen gebruiken. Worden die twee toch elke ochtend wakker met een beetje safari op grijpafstand. Dus…

 

Lieve Wieke en Rob

 

Nog van harte gefeliciteerd met jullie veertigjarig huwelijk en als het goed is, komt ie er vandaag aan! Heel veel plezier ermee. X

 

PS. Er zijn trouwens nog veel meer designs. Die kun je hier even bekijken.

 

 

Door Franska