FRANSKA X PETER HAHN

Dit draag je als je lekker gaat wandelen

Want dat zou je met dit weer echt eens wat vaker moeten doen.

 

 

Ennnnn, het laatste nieuws wat betreft het weer: het blijft nog een paar weken lekker warm. Mij hoor je niet klagen. In plaats van te fietsen wandel ik tegenwoordig naar de redactie. Dat is veertig minuten heen, en aan het eind van de dag weer veertig minuten terug. Maar hé, zitten is het nieuwe roken. En het is fantastisch weer. Dus moet ik van mezelf optimaal genieten. Elke.zonnige.dag. En wandel ik er dus op los.

 

Maar, probleem: wat trek je aan? Het is vijfendertig graden vandaag. Ja, vijf-en-der-tig graden. En dat merk ik ‘s ochtends al als ik mijn voordeur uitstap. Dus kijk ik elke ochtend erg selectief naar mijn kledingkast voordat ik weer op mijn wandelavontuur ga. Luchtige stoffen, goede sneakers en een simpel shirt werken voor mij het allerbest. En voor jou vast ook. Daarom heb ik hieronder de beste selectie voor je bij elkaar gesprokkeld. Wel uitkijken met die sneakers: als je lange wandelingen door het bos of langs het strand gaat maken dan zijn zwarte toch wel handiger dan witte. Maar het gaat om het idee, toch?

 

Veel wandelplezier!

 

 

 

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Haar vriend woont en werkt in Londen. Zelf is ze gek op reizen, shoppen en wijn. Samen met haar broer woont ze in het hartje van Amsterdam