Koninklijk model

Onze Maxima kiest voor een nieuw beroep.

 

Onze koningin is écht van alle markten thuis. Ze is niet alleen maatschappelijk betrokken, een lieve moeder én een geweldige vrouw, nee, ze doet nóg meer.

 

Ze is nu namelijk ook model. En wat mogen we daar trots op zijn. Op de cover van het Spaanse Vanity Fair staat in augustus niemand minder dan onze royal. Het blad koos dus bewust niet voor het zoveelste jonge, hippe model, maar voor een vrouw met ware klasse, levenservaring en blauw bloed. 

 

Voor het tijdschrift is een portretfoto gebruikt die Edwin Olaf maakte ter gelegenheid van Willem-Alexanders vijftigste verjaardag. Er zijn toen ook prachtige portretten van de drie prinsesjes en het hele gezin gemaakt. De coverfoto van Máxima is nog niet eerder gepubliceerd, maar is ook deel van deze reeks. Overigens is Máxima een bekend gezicht bij het Spaanse magazine: in 2013 stond ze ook al in het blad. Wat een eer voor Vanity Fair, dat onze koningin graag meewerkt aan zo’n productie. En wat we uit de publicaties ook opmaken: Máxima is dus heel populair in Spanje! Wat een gezellige boel. En wat ons betreft het mooiste model dat we sinds tijden hebben gezien. 

 

Door redactie Franska.nl