By the weetje

Deze app is met dit warme weer je redder in nood.

 

Heb jij dat ook weleens, dat je de hele dag druk bezig bent en aan het eind van de dag hoofdpijn hebt? En dat je je dan bedenkt dat je veel te weinig gedronken hebt? Bij mij gebeurde dit standaard een aantal keer per week. Druk, druk, druk, rennen, vliegen, springen en gewoon vergeten. Niet handig. Al helemaal niet met dit weer.

 

En toen was daar de oplossing: de My Water-app. Gratis te downloaden in de app-winkel op je telefoon. Superhandig! Je kan er invoeren hoeveel je op die dag al gedronken hebt. Bij mij thuis en op de redactie zijn de glazen hetzelfde, daar past 300 ml in. En als ik dan weer een glas leeg heb, dan voer ik dat in. Als ik een poosje niks gedronken heb stuurt de app mij een berichtje dat het weer tijd is om wat te drinken. Ik gebruik ‘m nu al een paar weken en die hoofdpijn van voorheen is compleet verdwenen. Ook wat voor jou?

 

Door: Danique van Leeuwenstijn

 

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Haar vriend woont en werkt in het Londen. Zelf is ze gek op reizen, shoppen en wijn. Samen met haar broer woont ze in het hartje van Amsterdam