12 x zo trotseer je de regen in stijl 

 

Laten we vooropstellen dat better days are coming, maar even serieus: hoe veel regen kan mei nog hebben? Vorig jaar rond deze tijd lagen we te zonnen op het strand en shopten we ons suf aan bikini’s, badpakken en kaftans. En dit jaar?

 

 

Laten we vooropstellen dat better days are coming, maar even serieus: hoe veel regen kan mei nog hebben? Vorig jaar rond deze tijd lagen we te zonnen op het strand en shopten we ons suf aan bikini’s, badpakken en kaftans. En dit jaar? Dit jaar doen we dat even helemaal anders. Of nou ja, begrijp me niet verkeerd: het swimwearshoppen komt heus, maar eerst maken we met enige spoed plaats voor onze redder in regennood: de regenjas. En nee, nu niet meteen wegklikken, deze jassen zijn namelijk allesbehalve suf of saai. Sterker nog, je maakt er met gemak een statement mee. Ze zijn stuk voor stuk waterafstotend (duh) en licht in gewicht, dus mocht de zon toch ineens besluiten te schijnen, dan prop je ‘m met gemak in je tas. Niet te dik maar zeker ook niet te dun zijn het deze 12 regenjassen die dit soort druilerige dagen een stuk minder sip maken.

 

12 x zo trotseer je de regen in stijl 

1. Glanzende regenjas, €119,20 Edited 2. Regenjack met capuchon, €39,99 H&M 3. Trenchcoat, €88,95 NA-KD

 

12 x zo trotseer je de regen in stijl 

4. Logo hooded raincoat, €1.890,- Balenciaga 5. Ponchojack, €69,- Rainkiss 6. Oxclose raincoat, €850,- Burberry

12 x zo trotseer je de regen in stijl 

7. Oversized regenjas, €89,95 Arket 8. Waterafstotende opvouwbare regenjas, €69,99 Mango 9. Waterafstotend jack, €59,95 Zara

10. Waterafstotend jack met tasje, €49,95 Zara 11. Waterafstotend jack, €49,95 Zara 12. Lange regenjas, €49,95 Zara

 

 

Door: Lilian Brijl

Afbeelding van Lilian Brijl