Zon, zee en kilometerslange stranden

 

Bij Landgoed Twistvliet is het eindeloos uitwaaien en bijtanken.

 

Wat in 1870 werd gebouwd als voorname hofstede met een herenkamer, leefkamer en grote woonkeuken en later ‘buitenplaets’ met boerderij werd, is nu een vakantiedomein. Met in de voormalige schuur van Landgoed Twistvliet vijf gastenverblijven in Engelse country-style (geschikt voor twee tot zes gasten). Compleet met handgemaakte landelijke keukens met onder meer een echte Aga-cooker, en slaapvertrekken op de benedenverdieping en op de vide, uitzicht over de landerijen en privé-terras op het zuiden. Naast deze gastenverblijven zijn er op het landgoed ook landelijke vakantiehuisjes en outdoor cottages.

 

 

 

De hofstede ligt in het dorpje Vrouwenpolder aan de noordkust van Walcheren op één kilometer van zee. De ruim vijf kilometer lange stranden zijn breed, het Veerse Meer is nabij en tussen Domburg en Veere zijn tal van terrassen en restaurants te vinden. Ook zijn er volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen of watersporten.

 

 

Wandelgebied Oranjezon ligt aan de noordwestkust van Walcheren, even buiten de dorpskern. Dit circa 400 hectare grote gebied wordt beheerd door Stichting Het Zeeuwse Landschap en maakt deel uit van de Manteling van Walcheren. In 1988 werd het gebied aangewezen als natuurmonument.

 

 

Wat je kunt winnen? Eén heerlijke overnachting inclusief ontbijt voor z’n tweeën. Veel plezier alvast!
Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij Landgoed Twistvliet telefoon +31 118 594757.

 

 

 

WINNEN?

 

Lijkt het je wat om hier gratis een nacht te gaan genieten met z’n tweetjes? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl
De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

 

Door: Brigitte Bormans

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.

Afbeelding van Brigitte Bormans