Zoek de verschillen! 

 

Lisanne wist niet zo goed welk model bij haar gezicht past

 

 

 

 

Wat is er gedaan?

Lisanne droeg haar mooie lange haar in een zijscheiding. Maar bij haar gezicht past een middenscheiding beter, zodat het gezicht meer vorm krijgt. Er is een flink stuk van de lengte geknipt waardoor het haar weer voller lijkt.

 

Hoe?

Het haar is gewassen met Kerastase Resistance Bain Extentioniste voor gezonde lengtes. Vervolgens kreeg ze een balayage voor een frisse zomerse look. Daarna is het haar gekruld en gefixeerd met een goede haarlak, Redken quick dry 18 instant finishing spray. Op naar het terras!

 

 

En het resultaat?

‘Ik vond de make-over zeer geslaagd en ben er hartstikke blij mee. Het is precies zo geknipt dat mijn haar veel beter in model valt. Ik had niet gedacht dat ik blonder zou worden, maar het staat wel lekker zomers.’

 

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

 

 

P.S.: Ook benieuwd naar de vorige metamorfose? Klik hier. 

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

 

Stylisten: Lotte en Rob Peetoom. Make-up: Anouk. Fotografie: Rob Peetoom. Met dank aan: Rob Peetoom Academy