Zoek de verschillen!

 

Myrthes wens is het hebben van gezond haar na de metamorfose.  

 

 

Wat is er gedaan?

Myrthe kwam binnen met lang haar. Voor een frisse en stoere look is er een flink stuk vanaf gehaald zodat het nu op schouderlengte valt. Dit past hartstikke goed bij haar.  

 

Hoe?

Het haar is gewassen met Redken Pillow Proof Dry Shampoo. Deze shampoo creëert volume en textuur en houdt geföhnd haar tot wel twee dagen langer in model. De naam zegt het al: Pillow Proof. De volgende dag sta je op en zit je haar nog steeds in model.

 

En het resultaat?

‘Ik vond de make-over heel leuk, mijn haar ziet er een stuk gezonder uit nu het wat korter is. De kleur is ook veel beter. De shoot zelf was leuk en er hing de hele dag een gezellige sfeer. Voelde me daarna helemaal vrolijk en ready to go!’

 

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

 

P.S.: Ook benieuwd naar de vorige metamorfose? Klik hier. 

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Stylisten: Lotte en Rob Peetoom Make-up: Anouk Fotografie: Rob Peetoom. Met dank aan: Rob Peetoom Academy