Zoek de verschillen!

 

Yvonne vertrouwt compleet op het advies dat haar wordt gegeven en is eigenlijk overal voor in. Zelf kreeg ze altijd veel complimenten over haar rode haarkleur die ze al vier jaar heeft.

 

Wat is er gedaan?

De lengte is behouden. Iets speelser gemaakt aan de voorkant door een beetje bij te knippen en de krul een mooie vorm te geven. ‘Niet iedereen heeft een extreme metamorfose nodig’, zei Rob Peetoom. De rode haarkleur is namelijk behouden, omdat het bij Yvonne past en het haar heel goed staat. De kleur is wel opgefrist door de aanzet dieper in te kleuren en de lengtes zijn opgefrist. 

 

Hoe?

Dit is voor het haar van Yvonne gebruikt. 

Op nat haar is Curvaceous Ringlet van Redken aangebracht om de krullen vorm te geven en speels te laten vallen. Ook is dit product goed tegen pluizend haar. Daarna is Yvonne haar haar geföhnd met een diffuser om de krullen een mooie vorm te geven en is het haar gefinisht door op droog haar Waxblast van Redken aan te brengen voor een warrige structuur. 

 

Deze producten zijn te koop in de salons van Rob Peetoom

 

En het resultaat?

Yvonne: “Ik vind het tof. Echt heel erg blij mee!” 

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

 

P.S Ook benieuwd naar de vorige metamorfose? Klik hier.

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Stylisten: Lotte en Rob Peetoom Make-up: Anouk Fotografie: Rob Peetoom. Met dank aan: Rob Peetoom Academy