Zoek de verschillen!

 

Christa: “Ik hoop goed advies te krijgen om een idee te krijgen hoe ik mijn haar het best kan stijlen en verzorgen, omdat ik nu het idee heb dat het een groot ontploft kapsel is.” 

 

 

 

 

Wat is er gedaan?

Christa had dik, veel en stug haar. Doordat ze grijs haar heeft, wordt het snel droog. Het haar is korter geknipt om het wat frisser te maken in haar gezicht. Het is op een zachte manier luchtiger gemaakt, zodat het makkelijker in model te brengen is. Ook is er meer textuur gemaakt in de lagen, waardoor Christa er vele kanten mee op kan. Haar kleur is niet veranderd, omdat ze het grijze uit wil laten groeien. 

 

Hoe?

Dit is er voor het haar van Christa gebruikt:

 

 

 

Eerst is Curvaceous Ringlet gebruikt voor een mooie glans en om pluishaar tegen te gaan. 

 

Daarna is Fabricate 03 van Redken gebruikt. Die zorgt voor een goede textuur in het haar, terwijl het ook dient als hittebeschermer. 

 

En het resultaat?

Christa: “Nu is het een gecontroleerde ontplofte kop. Ik ben er heel blij mee.”

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

P.S Ook benieuwd naar de vorige metamorfose? Klik hier

 

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!
Stylisten: Lotte en Rob Peetoom Make-up: Anouk Fotografie: Rob Peetoom. Met dank aan: Rob Peetoom Academy