Zoek de verschillen!

 

“Ik wil heel graag mijn blonde kleur terug. Ook is mijn haar nu in een wat slechte conditie, dus hier hoop ik ook verandering in te zien.” 

 

 

 

Wat is er gedaan? 

Bij Bibian hebben we ervoor gekozen om het haar wat korter te knippen, zodat het volume verplaatst wordt. Dit deden we door rondom het gezicht wat zachtere lagen te creëren. De voorkant  is zo geknipt, dat het nu een meer open en speelser effect heeft. De kleur van het haar hebben we door middel van highlights wat lichter gemaakt. Dit zorgt voor een frissere uitstraling.

 

Hoe?

De producten die we hebben gebruikt tijdens de styling zijn: Fabricate 03 van Redken voor textuur en hittebescherming. En als finishing touch de Wind Blown 05 van Redken.

 

En het resultaat?

Bibian: “Ontzettend blij met het eindresultaat. Mijn blonde kleur is weer helemaal terug.”

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

 

P.S Ook benieuwd naar de vorige metamorfose? Klik hier.

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Stylisten: Lotte en Rob Peetoom Make-up: Anouk Fotografie: Rob Peetoom. Met dank aan: Rob Peetoom Academy