Chocofans opgelet

We hebben er lang van gedroomd, maar nu is het er dan eindelijk.

 

 

 

Het is toch wel dé favoriet van elke chocoladeliefhebber: Tony Chocolonely. En wegens succes openen zij nu een tweede Super Store in Amsterdam. In de chocoladewinkel zijn alle smaken van Tony verkrijgbaar in een megagrote chocolade-automaat. Wij kunnen dus niet wachten tot de winkel zijn deuren opent en wij alle verschillende en bijzondere chocoladerepen kunnen proeven.

 

De winkel verkoopt ook nog exclusieve Tony-items. Zoals Tony’s Rainbowpack: een tas met een regenboog van 12 chocoladerepen erin, die dus alleen in de Super Store verkrijgbaar is. Maar dat is nog niet alles. Want terwijl je aan het genieten bent van al het chocola, vertellen de Tony superstars je alles over hun missie om chocolade in de wereld 100% slaafvrij te maken. Je hoeft je dus niet schuldig te voelen als je iets te veel van het heerlijke zoetigheid ophebt.

 

Tony’s Chocolonely Super Store opent zijn deuren in de beurs van Berlage in Amsterdam op vrijdag 13 april. De winkel zal elke dag geopend zijn tussen 10.00 en 21.00 uur.

 

Het is de tweede chocoladewinkel die Tony’s heeft. Er zit ook een winkel bij het Hoofdkantoor van de chocoladeproducent op het Westergasterrein in Amsterdam.

 

Wie van chocolade houdt, kan dus maar beter volgend weekend even langs Amsterdam. Ik ben er in ieder geval bij om mijn favoriete smaak melk met karamel-zeezout weer even te proeven.

 

En ehhh, als je er toch bent, neem dan ook eens een kijkje bij een van deze fantastische terrassen. Want als ik het weerbericht zo mag geloven, is het aankomend weekend weer volop lente. Wat een feest.

 

Door: Danique ten Boer

beeld: www.culy.nl