Zonder al te veel poespas en met deze toevoeging ziet je interieur er meteen leuker uit.

 

 

Een paar keer per jaar heb ik zin om mijn interieur helemaal te veranderen. Zeker wanneer ik zoals nu veel binnen ben heb ik sneller de behoefte om de boel volledig om te gooien. Ik vind het fijn om een ander uitzicht te hebben, en het idee van iets nieuws vind ik ook wel prettig.
 

Ik kan wel steeds andere meubels kopen, maar dat is ook weer zoiets. Leuke kussens, een mooi kleed, een paar nieuwe fotolijsten en nieuw servies doen het altijd goed, maar het kost ook wat. En ik ben maar een arme student. Ik kan ook kiezen voor een behangetje of een likje verf, maar daar ben ik weer zo snel op uitgekeken en dat vind ik ook zo’n gedoe. Verf laten drogen duurt even en in behang plakken ben ik niet zo goed. Dat kan makkelijker!
 

Ik heb de ideale oplossing gevonden. Er zijn namelijk heel toffe muurstickers te koop. Ideaal, want je ziet meteen resultaat. Je kunt kiezen uit veel varianten, maten en kleuren. Het lukt mij zelfs om deze stickers goed op te plakken, dus dan kun jij dat zeker!

 

 

 

Mijn favoriet op dit moment is het ijsvogeltje van Fine Forest. Ik vind het zo leuk dat je deze sticker op allerlei manieren kunt gebruiken. Boven een lijst, op de kast of bij een lint met wat takjes zoals je op de foto’s kunt zien. Ideaal, makkelijk en het ziet er heel gezellig uit.

 

 

Ik mag deze week drie ijsvogelmuurstickers van Fine Forest weggeven. En jij denkt nu natuurlijk hebben, hebben, hebben. Dat kan, maar daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Namelijk naar onze Facebook-pagina gaan en aangeven waarom jij deze ijsvogelmuursticker zou willen hebben. En waar ga je de sticker plakken? Heb je geen Facebook? Geen stress, dan kun je een mailtje sturen naar winnen@franska.nl. Volgende week maak ik de winnaar bekend.

 

Succes!

 

Door: Anouk Raijmakers

Afbeelding van Anouk Raijmakers