Zin in een koninklijke baan?

Ben je secretaresse en zit je een beetje vast in je huidige baan? Hou je vast. Ik heb een topvacature voor je. Koningin Máxima zoekt jou!

 

Nou ja, niet helemaal. De Particulier Secretaris van Hare Majesteit is op zoek naar een nieuwe organisatorische duizendpoot. Hoe gaaf is dat?

 

Uiteraard moet je van onbesproken gedrag zijn en een beetje verstand hebben van financiën.  Moet je je voorstellen op wat een prachtige werkplek je komt te zitten. Niks saaie kantoortuin in de Bijlmer, maar sjiek de friemel op Paleis Noordeinde in Den Haag. Wie zou daar niet een briefje willen tikken of een vergadering willen notuleren?

 

Volgens de functieomschrijving op vacaturesite LinkedIn ga je je ook bezighouden met het cadeaubeheer. Dat is volgens mij nog een hele klus. Al die presentjes die Máxima zo door het jaar heen ontvangt moeten allemaal gedocumenteerd worden. En zo te lezen boek je ook de tickets voor de reizen die de koningin maakt in het kader van haar VN-taken. Je zit dus met je neus bovenop de koninklijke agenda. Die is vast een stuk interessanter dan die van de gemiddelde Nederlandse manager.

 

Nou, woon je in de buurt van Den Haag en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

 

Ik zou het wel weten als ik jou was…

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit