Zie je het voor je? Lingerie voor mannen

 

Je kunt het je niet voorstellen, maar ook je man kan nu in een gewaagd lingeriesetje het bed in springen, voor net dat beetje extra spanning. Er bestaan namelijk tegenwoordig ook sexy beha’s en onderbroeken voor de man.

 

Hij moet er natuurlijk wel van houden en het durven, maar dan heb je ook wat. De lijn van HommeMystere kan best wat voor je stoere kerel zijn. Het zijn slaapjurkjes, beha’s, strings en andere charmante kanten setjes,  speciaal voor de man. Er zit geen cupmaat in de topjes van de mannen, waardoor het duidelijk te zien is dat er een verschil is met de varianten voor de vrouw. Ze zijn er voor mannen in elke maat: van small tot extra large. 

 

Zie je het al voor je, dat je de slaapkamer in komt lopen en je eigen man in een satijnen jurkje ligt, gevouwen en smachtend op bed? Het zal even wennen zijn, maar je weet maar nooit… Misschien doet elke man dit wel aan in de toekomst en verdwijnen die saaie, grijze en witte boxers. Wordt zo’n slaapjurk helemaal unisex. Het kan een kwestie van tijd zijn. ‘We ontwerpen comfortabele lingerie, voor mensen met een gevulde broek,’ zo zegt het merk. 

 

En ach, zo mag iedereen het uiteraard ook lekker zelf weten. Al slaap je in een paarse vuilniszak: as je je er maar goed in voelt, toch?