Een paar jaar geleden mocht ik deze waanzinnige prijs ook al weggeven op de Woensdag Windag en onze mailbox ontplofte toen van de reacties

 

 

Nooit gedacht dat ik dit ooit hardop zou zeggen, maar ik ben verliefd. Hij heet Bruno. En hij is mooi en zacht en ik mag hem vandaag weggeven. Deze prachtige Bruno is namelijk een van de waanzinnige tassen van het Nederlandse Smaak Amsterdam en geloof mij maar: Bruno wordt ook jouw nieuwe liefde.

 

 

Waarom? Omdat hij gemaakt is van het zachtste leer dat je maar kunt bedenken. Omdat hij een uniek strak design heeft met een kort en een lang hengsel, zodat je hem op drie manieren kan dragen: als handtas, als schoudertas en schuin over je buik. En omdat hij de perfecte maat heeft (h31xb31xd14 cm) zodat je er makkelijk van alles in kunt stoppen zoals je boek en je waterflesje. Zelfs je tablet past erin. Bruno sluit met een magneetsluiting en heeft een extra binnentasje van suèdine materiaal met een ritssluiting. En als bonus hangt er een afneembaar leren ‘clutch’-zakje aan waar je een klein portemonneetje of sleutels in kunt stoppen.

 

 

Je ideale reisgenoot dus voor in de trein naar je werk of als je een dagje gaat shoppen. Of je zet ‘m gewoon op je nachtkastje om ernaar te kijken. Dat kan natuurlijk ook.

 

De vorige keer dat ik zo’n beauty van Smaak Amsterdam weg mocht geven ontplofte onze mailbox, dus wil jij kans maken op zo’n prachtige tas ter waarde van €239,- dan zou ik maar snel een mailtje sturen aan winnen@franska.nl. Wie weet komt Bruno dan binnenkort naar je toe!

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit