Vandaag heb ik een heerlijke Woensdag Windagprijs voor gevoelige types. Ben jij er zo eentje? Dan is dit vast iets voor jou!

 

 

 

 

Zolang ik me kan herinneren, heb ik een gevoelige huid. Ik smeer nooit zomaar iets op mijn gezicht om jeuk, rode vlekken of uitslag te voorkomen. Wist je dat je huid een grote verzameling aan micro-organismen heeft die samen het microbioom vormen? Dat is als het ware een vingerafdruk van je huid, en al deze bacteriën zorgen er samen voor dat je huid in goede of juist slechte conditie is. Omdat je huid toch het visitekaartje van je gezicht is, wil je er wel goed voor zorgen.

 

Het heeft best lang geduurd voor ik een merk vond dat ik zonder problemen kan gebruiken, waarbij ik niet bang hoef te zijn dat de producten mijn huid meer kwaad dan goed doet. Daarom ben ik zo blij met Gladskin, een microbioomvriendelijk merk met hoogwaardige huid- en lichaamsverzorgingsproducten voor de gevoelige en normale huid. Gladskin onderscheidt zich door zijn eenvoudige formules; de meeste producten uit hun assortiment bevatten maar 11 of minder ingrediënten. Hoe minder erin zit, hoe minder last je huid er dus van kan krijgen.

 

 

Dit mooie merk heeft een basis van wetenschappelijke innovatie, zoals de door Gladskin gepatenteerde endolysine-technologie die helpt om de balans in het microbioom van je huid te herstellen. Alle producten zijn hypoallergeen, parfumvrij en aanbevolen door dermatologen.

 

Heb jij ook net zo’n gevoelige huid als ik? Dan is vandaag jouw dag, want ik mag een paar riante pakketten weggeven met daarin de Face & Body Bar, een neutrale zeepvrije reiniger; de Make Up Remover, een milde en effectieve oplossing voor het verwijderen van (waterproof) make-up en vuil zonder de gevoelige huid te irriteren; de Daily Care Moisturizer om een trekkerig gezicht te voorkomen; en de Face Wash, die vrij is van parfum, conserveringsmiddelen en agressieve zepen.

 

Fijne producten die je huid reinigen, hydrateren en laten herstellen. Het enige wat je hoeft te doen is in de comments op Facebook te schrijven waarom juist jij deze heerlijke Woensdag Windagprijs moet winnen. Easy does it!

 

Houd de komende tijd dus je inbox van Facebook in de gaten, want het zou zomaar kunnen dat ik je via een chatbericht laat weten dat jij een van de winnaars bent. Dus zorg ervoor dat je berichtenfunctie is ingeschakeld! Reageer je niet binnen een week, dan maak ik iemand anders blij met deze prijs.

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit