Jaa, het is weer woensdag en je weet wat dat betekent he? Met vandaag een hele fijne prijs die niet alleen maar mooi is om naar te kijken.

 

Als ik zeg Jackie Kennedy, dan denk jij natuurlijk aan een superelegante dame die chic was tot in haar kleine teen. Haar wereldberoemde looks werden bedacht door couturier Oscar de la Renta die niet alleen prachtige haute couture maakte maar ook heerlijke geuren.

 

Bella Bouquet, het nieuwste parfum uit het Huis van Oscar de La Renta, is geïnspireerd op zijn weelderige tuinen in het Mexicaans Punta Cana waar hij werkelijk dol op was. Onder een strakblauwe lucht, vol groene palmen en prachtige bloemen in alle kleuren van de regenboog. De parfumeur componeerde met dit plaatje in zijn achterhoofd een zalige geur met bergamot, fresia en mandarijn in combinatie met zachte tonen van perzik, cederhout en amber.

 

oscar de la renta

 

En dan die fles… Ooit zoiets moois gezien? Vol borduursels en versieringen zoals je van een echte couturier kunt verwachten. Over ieder detail is nagedacht; van de prachtige blauwe bloemen op de flacon tot de zilveren dop. De hemelsblauwe kleur is het symbool van optimisme en liefde voor het leven. Nou, dat lijkt me wel wat.

 

Jou ook? Stuur me dan snel een mailtje met de naam en adresgegevens via winnen@franska.nl. Wie weet win jij een van de twee flacons die ik vandaag weg mag geven en voel jij je straks net zo beeldig als Jackie Kennedy.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit