Deze Woensdag Windag hebben we een jarige die op Franska.nl zomaar op iets gaafs trakteert. Nieuwsgierig wie een feestje viert en wat zij weggeeft?

 

 

 

Ik schreef al eerder hoe fijn het is om te slapen onder een dekbedovertrek van goede kwaliteit. Voor mij maakt het zelfs echt het verschil voor een goede nachtrust. Onze vriendinnen van Essenza verkopen het mooiste beddengoed waar je heerlijk onder slaapt. Niet zo gek want het is gemaakt van een fantastische kwaliteit katoensatijn dat heerlijk zacht en glad aanvoelt, lekker warm flanel, of het nieuwe bamboeviscose . Bovendien worden deze stoffen op een duurzame manier geproduceerd, met oog voor mens, milieu en maatschappij, en dat slaapt toch net even lekkerder.

 

Hun bestsellerprint Fleur bestaat deze maand 5 jaar en daarom maakten ze er een luxe jubileumuitgave van die ik vandaag zomaar mag weggeven. Hoe leuk is dat?!
Dit dessin is geïnspireerd op de rijke stillevens van de Hollandse Meesters uit de Gouden Eeuw die je vast wel kent uit het Rijksmuseum. En in deze supersjieke zwarte uitvoering spatten de kleurrijke bloemen ervan af. Heb je toch meer zin in een wat rustiger uitstraling? Dan draai je ‘m gewoon om, want de achterzijde van dit zachte katoensatijnen dekbedovertrek is zwart met een schaduwspel van bloemen en heeft door de stof een prachtige subtiele glans.

 

essenza fleur

 

Zo heb je dus in een handomdraai een waar kunstwerk in je slaapkamer. Slapen wordt een eitje onder deze black beauty en misschien ligt ie straks wel op jouw bed te shinen. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is een mailtje met je naam en adresgegevens sturen naar winnen@franska.nl.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit