Zien: de nieuwe trailer van ‘Elvis’

 

Vergeet Bohemian Rhapsody of Rocket Man, de nieuwste film over een iconische artiest is alweer in aantocht.

 

 

 

Even een tipje tussendoor trouwens, want mocht je wel houden van dit soort films: kijk zeker The Dirt op Netflix, die over Mötley Crue gaat. Ik vond het één van de leukste films wat betreft artiesten, en ik ben niet eens echt fan van hun muziek. Machine Gun Kelly speelt Tommy Lee: lof it.

 

Maar goed, de nieuwste aanwinst komt er dus alweer aan en dit keer is The King aan de beurt. Elvis Presley. Acteur Austin Butler zal hem gaan vertolken in de film (simpel genaamd ‘Elvis’) en de eerste trailer is zojuist uitgegeven. De regisseur is Baz Luhrman, ook wel bekend van Moulin Rouge, dus dan weet je dat het goed zit. En om het nog beter te maken speelt Tom Hanks ook nog eens een rol. Hij speelt Colonel Tom Parker, oftewel de ontdekker en manager van Elvis.

 

Ik durf het bijna niet te zeggen, want hij is natuurlijk legendarisch, maar met de muziek van Elvis Presley heb ik niet bijzonder veel. Deze trailer ziet er dan weer wel écht te gek uit en ik snak ook wel weer naar een bioscoopavondje. Deze ga ik dus sowieso meepakken. Nog even wachten, want hij is pas vanaf 23 juni te zien.

 

En heel erg, maar ik vind Austin Butler bést wel sexy als Elvis. Die lokken vol met gel, ik voel ‘m wel hoor.

 

 

Beeld: Trailer ELVIS

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer