Dit is de fijnste manier om in slaap te vallen

essenza fleur

 

Ken je dat: na een lange dag ben je doodmoe en wil je alleen maar je bed in, maar in slaap vallen lukt niet. Dan moet je dit eens proberen.

 

 

 

Er is niets fijner dan na een lange dag je bed in te rollen en lekker lang te slapen. Maar het gebeurde me steeds vaker dat ik na anderhalf uur al een paar honderd schaapjes had geteld en nog steeds met open ogen in het donker lag te koekeloeren. Niks hielp, ik lag gewoon niet lekker.

 

Tot ik eens ging kijken naar mijn dekbedovertrek en zag dat het voor een groot deel is gemaakt van synthetische garens waardoor het natuurlijk hartstikke zweterig aanvoelt. Bovendien gaat de stof enorm pillen en dat is vervelend tegen je huid. Geen wonder dat ik steeds maar niet lekker lag te snurken.

 

Op de website van Essenza vond ik de oplossing voor mijn slapeloze nachten. Een prachtig dekbed van 100% katoensatijn dat dankzij de speciale weving een prachtige glans heeft. Dit heerlijk luchtige materiaal ademt, is superzacht en huidvriendelijk want het is gemaakt van Oeko-Tex gecertificeerde garens en daardoor vrij van schadelijke stoffen. Met als bonus een superlange instopstrook, dus weg koude voeten.

 

Bovendien is deze Fleur Festive dekbedovertrekset in haar supersjieke blooming black-uitvoering werkelijk een plaatje om te zien. De weelderige bloemenprint is geïnspireerd op stillevens van de Hollandse meesters en zo heb je in een handomdraai een bijzonder kunstwerk in je slaapkamer. Niet voor niets is deze Fleur Festive al jaren een bestseller in de collectie, want hij is niet alleen schitterend om te zien, ik slaap voortaan weer als vanouds. Dus gun jezelf met dit fijne dekbedovertrek ook een beetje luxe in je slaapkamer en een goede nachtrust. Soms is de oplossing zo simpel…

 

Dit is een gesponsord artikel. Om jou te voorzien van de fijnste artikelen op Franska.nl werken wij samen met merken die naadloos bij ons passen. Dit doen we in de vorm van de mooiste content, voor jou en voor onze partners.
 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit