Het is vandaag niet alleen een Windag maar ook een woensdag met een speciale betekenis en daar hoort deze bijzondere prijs bij.

 

 

 

 

 

De was doen… you love it or you hate it, en lang niet iedereen doet het goed. Je bent heus niet de enige die een mooie wollen trui drie maten kleiner uit de machine haalt, of die een ketchupvlek niet meer uit je favoriete spijkerbroek krijgt. Want wassen is niet voor watjes.

 

Minder dan de helft van de Nederlanders kent de meeste symbolen op kledinglabels en 1 op de 3 doet maar wat als het aankomt op dosering. Ecover maakt wassen daarom makkelijk met krachtige wascapsules waardoor je easypeasy doseert. Beter voor je machine, die gaat daardoor veel langer mee, en vele malen beter voor het milieu. Want als iedereen een klein beetje meer respect voor de planeet zou hebben gaat het al de goede kant op.

 

 

 

 

Een betere wereld begint dus bij jezelf en de wasmachine met de wasmiddelen van Ecover, gemaakt met plantaardige, biologisch afbreekbare en andere bewust gekozen ingrediënten. Je was ruikt ook nog eens heerlijk want alle gebruikte geuren die Ecover in haar producten stopt zijn voor minstens 50 procent van natuurlijke oorsprong en ook de synthetische ingrediënten zijn helemaal biologisch afbreekbaar. De truc zit ‘m niet alleen in de betere samenstelling van deze wasmiddelen, ook dat de flessen allemaal navulbaar zijn doet wonderen voor de enorme berg met plastic afval. Of zoals ze bij Ecover zeggen: zo bespaar je plastic en centen.

 

Vandaag is het Wereldmilieudag, dus doe maar eens extra duurzaam en vertel me onder dit Facebookbericht waarom jij graag een van de riante pakketten van Ecover wil winnen. In deze toffe doos vind je 52 wascapsules, een heerlijk geurzakje voor in je linnenkast, de Ecover ontvlekker voor lastig weg te toveren ongelukjes op je kleding en Ecover zuurstofbleekmiddel voor een frisse wc. Wie weet heb jij dus straks een stralend schone was en een schoon geweten.

 

Houd de komende tijd je inbox van Facebook in de gaten, want het zou zomaar kunnen dat ik je via een chatbericht laat weten dat jij een van de winnaars bent. Dus zorg ervoor dat je berichtenfunctie is ingeschakeld! Reageer je niet binnen een week dan maak ik iemand anders blij met deze prijs.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit