Ben jij ook zo’n romantische ziel die het liefst een boek leest met een happy end? Zo’n boek van boy meets girl en ze leefden nog lang en gelukkig? Dan is dit de Woensdag Windag voor jou.

 

 

Want ik heb me toch weer een pareltje in de aanbieding. Alles zit erin: een leuke single lady, een knappe vreemdeling en een probleem dat opgelost moet worden voor ze elkaar in de armen kunnen vallen. Wat een heerlijke boeken zijn dat toch. De Britse Cathy Bramley schrijft ze graag en o wat zijn ze goed.

 

 

Ooit was Cathy een zakenvrouw met een neus voor marketing en grote projecten waarmee veel te verdienen viel. Maar om nou te zeggen dat ze haar werk zo leuk vond? Ze bleek veel meer plezier te beleven aan het schrijven van verhalen en dat bleek ze bijzonder goed te kunnen. Zo goed dat ze inmiddels een internationale bestsellerauteur is met meer dan 15 titels op haar naam.  

 

 

 

 

Een van haar nieuwste is de feelgood roman ‘De patchworkfamilie’ die zich afspeelt rond een schattige cottage bij een landgoed. De alleenstaande Gina leidt een gemoedelijk en zorgeloos bestaan en gaat conflicten het liefst uit de weg. Ze runt een kinderopvang vanuit haar gehuurde, knusse cottage aan de rand van landgoed The Evergreens. Als het grote landgoed samen met haar cottage verkocht dreigt te worden, is Gina vastbesloten om hier een stokje voor te steken. Hierdoor staat ze recht tegenover de knappe vreemdeling die de verkoop regelt. Gooien haar gevoelens voor hem haar plannen overhoop?

 

 

Benieuwd hoe het afloopt? Stuur me dan een mailtje via winnen@franska.nl met je naam en adresgegevens en wie weet ploft een van de vijf exemplaren die ik mag weggeven binnenkort bij je op de mat en kan het Grote Zwijmelen beginnen.

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit