Deze zondag is ook een windag

 

Vandaag is het Moederdag en we hebben ook een fantastische extra windag met twee te gekke prijzen voor je.

 

 

 

 

Wat krijg je als je twee dames met een geweldige neus voor geuren bij elkaar zet? Sonia Constant en Marion Costero zijn allebei parfumeur en hebben al heel wat geurcreaties op hun naam staan. Nu hebben zij hun talent gebundeld en voor Yves Rocher een heerlijke geur gecomponeerd voor een positieve, zelfverzekerde vrouw. Voor jou dus!

 

Het nieuwe Eau de Parfum L’Évidence zit vol tonen van natuurlijke oorsprong. Zo komt de perzik van de productie van sappen; hergebruik van fruitafval maakt het mogelijk om de milieu-impact te beperken. De patchoeli is duurzaam verkregen op Sulawesi in Indonesië, waar dit gewas het beste bloeit, wat weer zorgt voor een geweldige geurkwaliteit. Yves Rocher wil hier graag iets goeds terugdoen en voert op het eiland daarom verschillende ontwikkelingsprojecten uit ten gunste van de lokale gemeenschappen. Bovendien zit dit zalige parfum voortaan in een nieuwe, elegante fles met zachte en harmonieuze lijnen. Deze verpakking is ontworpen om de ecologische voetafdruk te verminderen door minder glas, karton en plastic te gebruiken. Zo ruik je fantastisch en maak je de wereld ook een beetje beter.

 

Maar dat is nog niet alles want ik geef je er nog een cadeau bij. Gewoon omdat het kan. Want wist je dat Yves Rocher ook fijne make-up maakt? Zoals de nieuwe Mascara Cils Miraculeux. Deze roller zorgt voor een volume-effect waarbij krul, lengte en wimper-voor-wimper-scheiding wordt gecombineerd, zonder klonters. Dat zorgt voor een intense blik die de hele dag blijft zitten, gemaakt met 85% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De formule is verrijkt met verzachtend korenbloemwater. Yves Rocher gebruikt de delicate korenbloem uit de biologische landbouw vanwege zijn weldadige kalmerende eigenschappen. Zo is deze mascara ook geschikt voor de meest gevoelige ogen en voor dragers van contactlenzen. Dankzij de gebogen borstel is het resultaat van deze mascara prachtig bij alle soorten wimpers, zelfs de fijnste.

 

 

Iets voor jou? Laat me dan in een reactie onder dit Facebookbericht weten waarom je deze mooie prijzen wil winnen en wie weet komen ze naar je toe.

 

 

Je kunt me niet meer mailen om mee te dingen naar de Windagprijs, alleen lezers die onder dit bericht op Facebook reageren maken kans. Houd de komende tijd dus je inbox van Facebook in de gaten, want het zou zomaar kunnen dat ik je via een chatbericht laat weten dat jij een van de winnaars bent. Dus zorg ervoor dat je berichtenfunctie is ingeschakeld! Reageer je niet binnen een week dan maak ik iemand anders blij met deze prijs.

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit