Met het koude weer en de regen verlang ik wel weer naar vakantie. Wat denk je van wintersport, of op zoek naar de zon tijdens een leuk stedentripje?

 

Of je nou op vakantie gaat of een weekendje weg, je bagage inpakken blijft een dingetje. Wat neem ik mee? Hoeveel neem ik mee? Welke schoenen en in welke koffer of tas?

 

Ik ben fan van een variant op wielen. Zo kan ik lekker veel meenemen zonder dat ik hoef te sjouwen. Daarnaast heb ik een tijdje geleden de roltechniek van de Japanse opruimgoeroe Marie Kondo ontdekt. Door deze techniek past er zeker twee keer zo veel in mijn koffer.

 

Heb jij nou ook de behoefte om het regenachtige Nederland even in te ruilen voor een andere bestemming? Met misschien wat mooier weer? Dan heb ik iets moois voor jou. Ik mag namelijk een rode Migrate Wheeled Duffel Bag van Eagle Creek weggeven. Het is een grote tas waar al je spullen in passen. En daarbij heb ik gekozen voor de kleur rood want die valt lekker op als je ergens bent. Dan kan de vakantie meteen beginnen zonder dat je uren bezig bent met zoeken naar je bagage.

 

Die ideale bestemming al in je hoofd? Ik wel; in mijn dromen sta ik nu al op de latten en ga ik met topsnelheid die piste af. Met een lekkere lunch op de berg buiten in het zonnetje.

 

Je weet wat je te doen staat hè? Even naar de Facebookpagina van Franska.nl en onder dit artikel de reden achterlaten waarom jij wilt winnen. Of welke bestemming jij gaat opzoeken waarbij je deze tas echt niet kan missen. Volgende week laat ik weten wie de winnaar is. Dus je hoort nog van me. Heb je geen facebook, dan een mailtje naar winnen@franska.nl.

 

Door: Anouk Raijmakers

Afbeelding van Anouk Raijmakers