Ik geef vaak mooie prijzen weg op de Woensdag Windag, maar hiervan viel de hele redactie echt helemaal in katzwijm.

 

 

Iedere Woensdag Windag is het een klein feestje bij Franska.nl, want dan mag ik mooie dingen weggeven. Vandaag doe ik dat met een beetje pijn in mijn hart, want ik mag helaas zelf niet meedoen.

 

De hele redactie viel in katzwijm toen we deze snoepjes van tassen zagen, gemaakt door het team van Smaak Amsterdam. Dit hippe merk heeft natuurlijk een eigen winkel in de hoofdstad maar morgen, donderdag 18 maart, openen ze ook een nieuwe brandstore in de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. En hoe gaaf is het dat je, als je nu een afspraak maakt om in een van hun winkels te shoppen, de hele zaak voor jezelf hebt? Dan kun je heerlijk rondsnuffelen en uitgebreid de nieuwe collectie tassen en lederen accessoires bekijken.

 

Om dat te vieren mag ik vandaag deze luxe beauty met een waarde van € 359.- weggeven. Zie je haar al aan je arm bungelen? Deze prachtige groene tas van het mooiste, duurzaam gelooide, soepele rundleer met een voering van zachte suèdine stof. De perfecte metgezel voor een middagje winkelen dacht ik zo. Of om op je nachtkastje te zetten, zo mooi is ie.

 

Wil jij kans maken op deze prachtige tas van Smaak Amsterdam? Laat me dan onder dit Facebookbericht weten waarom je wil winnen of stuur me een mailtje via winnen@Franska.nl. En wie weet ben jij binnenkort de gelukkige.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit