Nieuw jaar, nieuwe kansen. Zo zie ik het toch vaak een beetje. Met gezonder eten, minder drinken, meer sporten, en over het algemeen gewoon beter voor mezelf zorgen.

 

Of dat er nou ook altijd allemaal van komt… Dat laat ik maar even in het midden. Maar nieuwe producten voor m’n huid, daar investeer ik sinds een paar jaar wel in. Omdat ik vaak ook écht een positief resultaat ervaar en ja, dat motiveert natuurlijk. En zo’n stralende huid, dat zorgt er ook weer voor dat ik beter in m’n vel zit (en daardoor verzaak ik wel weer wat sportschoolbezoek betreft, maar daar zit ik dan gelukkig niet mee), dus die gun ik iedereen. En daarom vandaag een heel fijne winactie voor die stralende, gezonde huid.

 

Namens IMAGE Skincare mag ik drie verschillende sets weggeven. De Ultimate Peel Treatment waarmee je thuis, in vijf stappen, een superprofessionele peeling zelf kan uitvoeren. En als je ooit een peeling hebt gehad weet je: je huid is daarna zó mooi en zacht.

 

 

Ze hebben ook de Ultimate Glow Treatment, die ook vijf stappen volgt en een heel uitgebreide facial is. Gewoon thuis. Naar de schoonheidsspecialiste kunnen we op dit moment niet, maar dat is dus ook niet meer nodig — alle stappenplannen zitten bij de behandeling en de producten zijn top.

 

 

Dan, last but certainly not least, mogen we ook de Flash Facial weggeven. Ideaal voor als je huid een goede boost nodig heeft (bijvoorbeeld als je net als ik niet heel gezonde feestdagen hebt gehad) en je weer die gezonde gloed wil.

 

 

Wat een mooie prijzen hè? En je hoeft er niet veel voor te doen, namelijk een reactie op Facebook achterlaten — en vermeld ook zeker welke van de drie je zou willen winnen. Geen probleem als je geen Facebook hebt, mail dan naar winnen@franska.nl.

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer