Jaja, deze Woensdag Windag is er eentje met een verhaal

 

Vorig jaar was ik onderweg naar m’n vakantieadres en had ik opeens dikke vette stress. Ik was m’n bikini vergeten. Sterker nog, ik was ‘m niet alleen vergeten in te pakken, ik was ook vergeten om er een te kopen.

 

Ik zat dus zonder badkostuum in de auto richting een heerlijk huisje met zwembad. Moest ik er met m’n lange lijf eentje zien te scoren in de Italiaanse Bijenkorf bij een tussenstop in een bloedheet Milaan. Ging niet lukken natuurlijk. Dat overkomt me niet nog eens, dacht ik. Ik heb er dus al eentje gekocht in februari en die ligt nu klaar voor het geval dat ik ooit weer op vakantie kan.

 

En ik zal je vertellen dat het kopen van die bikini dit keer zo was gepiept! Niks geen Italiaanse toestanden. Ik koos er namelijk eentje uit de prachtige collectie van Cyell, een Nederlands merk voor Hollandse heupen. Hun modellen hebben echt een prima pasvorm en worden gemaakt van de fijnste materialen in kleurrijke prints met unieke details. Gewoonweg bellissima.

 

Ik ben klaar voor de zon. Of dat nu in Toscane of in Costa Balkonia is, mij kan dus niks gebeuren.

 

Nu hoor ik je denken: ‘Dat zou ik ook wel willen.’ Nou, dat kan. Ik mag namelijk drie keer een shoppingvoucher van 80 euro weggeven. Kun je zelf lekker neuzen op de site van Cyell en bedenken wat je zou kiezen. Want naast bikini’s verkopen ze ook geweldige badpakken en pyjama’s.

 

Ik zou het wel weten als ik jou was. Natuurlijk doe je mee! Gewoon even een reactie achterlaten waarom jij wilt winnen onder het Facebookbericht over deze Woensdag Windag. Of (mocht je geen Facebook hebben) een mailtje naar winnen@franska.nl

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit