Voor deze Woensdag Windag moet je zorgen dat je aanstaande zaterdag een gaatje in je agenda hebt…

 

Dit is echt een heel bijzondere Woensdag Windag. Eentje voor jezelf én voor het goede doel. Want aanstaande zaterdag opent in Utrecht een heel bijzonder restaurant voor één avond haar deuren.

 

Het restaurant heet Niets is Onmogelijk en het heeft wel twintig verschillende keukens met evenveel verschillende thema’s. Het zijn dus eigenlijk twintig minirestaurantjes in één. Hoe leuk is dat?! Ik krijg er nu al trek van.

 

Ik heb een tafeltje voor twee personen weten te bemachtigen dat ik hier vandaag mag weggeven. Dus zoek een gezellige date, want dit wordt echt heel gaaf! Je wordt ontvangen door een superleuke gastheer, Sergio Vyent (First Dates) en je kunt kiezen uit deze keukens:  

 

Cloud 9, waar je heel romantisch en compleet met een serveerster verkleed als engeltje geniet van een pasta to share.

 

Of ga je voor de Frituur Schuur met de bekende @Snackspert als thema-host! Hij is de grootste snackliefhebber van Nederland en weet wat lekker is.

 

Misschien kies je als echte cheesy kaasliefhebber voor het Kaaskoppel?

 

Iets te simpel? Dan moet je bij het Heethoofd zijn. Voor extra spicy food met pittige vragen voor elkaar.

 

Wil je gezellig met je neefjes en nichtjes of de kleinkinderen op stap? Dan moet je bij het Kinderpartijtje zijn.  

 

Niet geheel onbelangrijk om te vermelden is dat de gehele opbrengst van deze avond naar het Ronald McDonald Huis in Utrecht gaat. Dus zorg dat je dit weekend een gaatje in je agenda hebt, want deze bijzondere keuken is alleen aanstaande zaterdag 14 maart geopend.

 

Heb jij zin in een unieke datenight op deze bijzondere plek? Laat dan even een berichtje achter op Facebook onder dit artikel. Geen Facebook? Geen paniek! Stuur dan een mailtje naar winnen@franska.nl.

 

Wil je alvast wat meer weten, kijk dan even naar dit geinige filmpje

 

 

Of kijk op de website.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit