Deze woensdag wil je echt winnen hoor. Want wat ik nu toch weer voor je heb weten te fixen. 

 

Druk, drukker, drukst. Dat zijn de laatste weken van het jaar altijd. Een borrel op je werk, de boodschappen voor het kerstdiner, je huis versieren. Maar als de feestdagen dan eenmaal zijn begonnen wil je er natuurlijk wel op je paasbest uitzien. En daar ga ik je vandaag samen met onze vrienden van Klingel bij helpen.

 

Want, tadaaaaaa… Ik mag een superduper waardecheque van € 200.- weggeven die je op de website van Klingel mag besteden. Wow!

 

Je kunt een prachtige outfit kiezen uit een van de lijnen Dress InPaola of Laura Kent. 

 

Nou, daar kun je wel wat feestelijks vinden, toch? Wat dacht je van dit mooie velours jasje. Wat een rijke kleur hè? En dan samen met deze feestelijke blouse en fijne broek? 

 

Rode velours blazer, Zwarte blouseZwarte broek

 

Wil je echt uitpakken? Kies dan voor deze glitterjumpsuit, die ook nog eens geweldig lekker zit. Een paar hakken erbij en je bent klaar. 

 

 

Of kies je voor een luxe jas van faux fur of eentje in een hippe panterprint ?

 

Jas panterprintJas nepbont

 

Het kan allemaal, want je mag het helemaal zelf uitkiezen. En weet je wat zo fijn is? Heel veel kleding van Klingel gaat tot en met maat 52. Dus ook als je een wat voller figuur hebt is er keuze genoeg. 

 

Je eigen make-over, dat is nog eens een fantastische prijs nietwaar? 

 

Dus kun jij wel een nieuwe feestoutfit gebruiken? Dan weet je wat je te doen staat. Laat even op Facebook weten waarom jij degene bent die zou moeten winnen. Geen Facebook? Geen zorgen, dan kun je ook een mailtje sturen naar winnen@franska.nl.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit