Woensdag Windag

 

Ik heb een triootje fantastische producten geregeld. Zomaar voor ‘de weggeef’. Leuk hè?

 

Ik heb een triootje in de aanbieding. Nee nee, het is niet wat je denkt. Ik heb het over een trio producten van Grahams voor een heerlijke no-nonsense huidverzorging. Een face-wash, dagcrème en nachtcrème. Het merk Grahams is in Australië bedacht en ontwikkeld door Geoff Graham, die zelf als kind veel last had van eczeem. Toen zijn zoontje het ook bleek te hebben is hij samen met zijn vrouw verzorgingsproducten gaan ontwikkelen.

 

Met andere woorden: ik denk dat het gewoon goed spul is. Natuurlijk heb ik het geprobeerd, maar gelukkig ben ik niet snel allergisch voor iets, dus ik kan het niet echt checken. Mocht jij het willen proberen, dan kan dat. Als je wint. Of als je het koopt natuurlijk. Volgens mij zijn via de site ook samples te krijgen, maar dat weet ik niet zeker. Het trio dat ik drie keer mag weggeven heeft een gezamenlijke winkelwaarde van 56 euro.

 

Gokje wagen?

Gewoon even reageren onder het artikel op m’n Facebook-pagina. Of (mocht je geen Facebook hebben) een mailtje naar winnen@franska.nl.

 

Heel veel succes!

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs

Franska