Joe joe, deze Woensdag Windag heb ik een hele fijne prijs die je vast wel zou willen winnen.

 

 

Kun jij er ook zo van balen als je haar niet goed zit? Het geheim van een goede coupe zit m natuurlijk in je kapper. Maar sommige kappers knippen soms je haar in een model dat het in de mode is en niet omdat je nou zo goed staat. Daarom kwamen de vrouwen uit Londen in de jaren zeventig zo graag bij de kappers van Molton Brown. Daar keken ze goed naar de natuurlijke schoonheid van de persoon in de stoel en daar kozen ze dan een uniek kapsel bij zonder te kijken naar wat er hip and happening was.

 
Zo werd je dus altijd de mooiste versie van jezelf. Inmiddels is Molton Brown de parfumexpert uit Londen. Ze maken fantastische shampoos en conditioners waar je haar bijna als vanzelf goed door zit. En de geur van hun producten is werkelijk heerlijk. Even schudden met je haar en je ruikt het de hele dag door zaaaalig!

 

 

Ik mag twee pakketten weggeven met hun nieuwste haarverzorging met uiteraard alleen maar natuurlijke ingrediënten. Als eerbetoon aan hun vroege jaren in Londen worden deze nu heel high-tech geteeld in oude, verlaten ondergrondse tunnels, met behulp van uitzonderlijke hydrocultuursystemen en LED-technologie. Op die manier kunnen de kruiden het hele jaar door worden geteeld in een gecontroleerde, pesticiden vrije omgeving, ongeacht het weer of het seizoen.

 

 
Zo is er een lekkere shampoo ontwikkeld met frisse brandnetel die fijn haar versterkt voor volle en gezond uitziende haarlokken. De bijpassende conditioner maakt dat je je haar makkelijk kunt kammen, verzorgt en geeft het een prachtige glans. En het zorgt ervoor dat slap en futloos haar wat meer volume krijgt. 

 
Iets voor jou? Laat dan een reactie achter onder dit Facebookbericht of stuur een mailtje aan winnen@Franska.nl.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit