Win een kasteel,
boomhut of vlot!

 

Wie wil zich nu niet een paar dagen een verwende prinses voelen in een heus Frans château? Slapen in een luxueuze boomhut of wegdromen terwijl je in een pittoresk huisje op een meer drijft? Nou, dat kan al heel snel werkelijkheid worden, lees maar…

 

Caroline: ‘En dan pakken we op de terugweg nog even een fijn chateautje. Het klinkt waarschijnlijk ontzettend blasé, maar zo ging dat in mijn jeugd. Vrijwel ieder zomer huurden we een lekker huis in Zuid-Frankrijk en als we na een paar weken weer naar huis gingen, reden we in twee dagen naar Nederland en logeerden we als ultieme vakantie-uitsmijter nog een nachtje in een kasteel. Later, toen wij niet meer mee gingen, deden mijn ouders zelfs graag aan ‘chateauhoppen’, om de paar dagen naar een ander fijn landhuis of kasteeltje. Dat wil ik later dus ook… Wat zeg ik? Dat wil ik nu al!

 

 

Op de site van Logis Hotels is het fijn zoeken én wegdromen. Ik vind er allerlei gave locaties tussen de meer dan 2.300 hotels. Van Insolite by Logis Château Labro en Logis d’Exception Château Labro word ik erg enthousiast!
 

 

 

Slapen in een château, luchtbellen, boomhutten, vlotten: alle verblijven zijn origineel en verrassend! Zoals Insolite by Logis Château Labro, gelegen in de Midi-Pyrénées. Compleet met luxueuze boomhut. Oh là là! Daar gaat mijn verwende prinsessenhart meteen wat sneller van kloppen. Kost me geen enkele moeite om me daar een romantische avond (en nacht natuurlijk, want het is een hotel) voor te stellen. Ziet er prachtig uit, precies waar ik van hou: een mix van stijlvol antiek en hedendaags comfort, af en toe iets moderns, maar alles zo gecombineerd dat er niks van de authentieke sfeer verloren gaat. Magnifique! Dit krijg je alleen voor elkaar als je als eigenaar de juiste passie hebt voor wat je doet. Dat blijkt zo te zijn, we hebben hier van doen met een enthousiaste antiekverzamelaar.

 

Wil je het zelf zien? Kijk op de site naar de foto’s van dit Château de Labro, er ontbreekt helemaal niks om je niet even een heuse kasteelvrouwe te wanen! Een eigentijdse, dat wel, want er is ook een heerlijk zwembad, waarin je vorstelijk rond kunt dobberen omringd door mollige ‘putti’-beeldjes. Sterker nog, ze hebben hier een compleet wellness-center, compleet met jacuzzi, hammam en sauna. En je kunt er eten, natuurlijk kun je er eten, traditionele streekgerechten. Echt hoor, ik zeg ‘A bientôt’!

 

Nu is dit onze favoriet bij Logis en je zou hier heerlijk 3 nachten samen met iemand kunnen overnachten en elke ochtend kunnen genieten van een uitgebreid ontbijt, maar mocht jij nou iets anders zien tussen die 2.300 hotels op de site dan kan dat natuurlijk ook.

 

Je krijgt namelijk een voucher ter waarde van €500 die geheel naar eigen keuze uit mag geven bij Logis. Goed idee toch?

 

Wat moet je ervoor doen?

Alles wat je ervoor hoeft te doen, is onze Facebookpagina liken. Vervolgens naar het bericht gaan en daar een reactie achterlaten met de reden waarom uitgerekend jij (met je man, vrouw, vriendin, zus, dochter, vriend, moeder) dit verdiend hebt. Dan tag je meteen in je bericht degene die mee mag.

(Voor wie niet precies weet hoe je iemand ‘tagt’: je schrijft dan eerst een @ en daaraan vast de naam van degene met wie je wilt gaan. Als je dat doet dan komt die naam vanzelf tevoorschijn). Degene met de beste reden wint uiteraard. 

 

Sluitingsdatum voor je bericht is 8 augustus 2017.

 

P.S. Als je nou geen Facebook hebt, mail je reden dan naar winnen@franska.nl

 

Door Caroline Griep