Wil je hebben als je klein woont: deze mini-vaatwasser van Lidl

 

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: Wil je hebben als je klein woont: deze mini-vaatwasser van Lidl

 

 

 

 

Ik heb nieuws voor je: die droom kan alsnog uitkomen. Lidl verkoopt namelijk een mini-vaatwasser die in ELKE woning past. Ja, zelfs als je appartement zo klein is als de bezemkast van Harry Potter.

 

Lidl verrast ons wel vaker met fantastische huishoudelijke items. Afgelopen zomer spotten we al de bijzettafel-koelbox, die onze barbecues ineens naar een high class level tilde. En ken je de te gezellige drankdispenser in de vorm van een ananas nog? We geven toe: dit zijn items die vooral leuk zijn om te hebben. Maar deze mini-vaatwasser… Die gaat je leven écht beter maken. Elke dag.

 

Mini-afwassen

Kleine wasjes, grote wasjes: je stopt ze allemaal in deze afwasmachine van Silvercrest. Oké, een hele grote afwas kun je er niet in doen. Er gaan maximaal twee couverts per afwasbeurt in de mini-vaatwasser. Wel ideaal als je met z’n tweeën bent! Je kunt de vaatwasser op vijf verschillende standen zetten: intensief, snel, eco, glas en baby care.

 

Leidingloos

Wat de mini-vaatwasser nóg beter maakt, is dat je geen wateraansluiting nodig hebt. Geen ingewikkeld gedoe met leidingen of aansluitingen dus. De vaatwasser is voorzien van een watertank, die je zelf bijvult als-ie bijna leeg is. Een kind kan de (af)was doen.

 
Denk jij nu: ik MOET dit hebben? Je haalt ‘m voor € 279 in huis. Let op: de mini-vaatwasser is alleen verkrijgbaar via de webshop van Lidl.

Door: Redactie FavorFlav