Weten wat de sterren voor je op de agenda hebben staan? Onze astroloog Nina Keijzer trekt elke week een tarotkaart voor jouw sterrenbeeld, maanteken en ascendant.

 

 

 

Ze geeft je trouwens ook meteen een getal mee, waarmee het universum je de komende week véél te zeggen heeft. Opletten dus.

 

Ram – De Zegewagen

Deze week wordt het tijd om gebruik te maken van je leiderschapskwaliteiten. Het is tijd om dingen voor elkaar te krijgen. Het is dus niet de bedoeling dat je nu achterover gaat zitten leunen. Het zal weer even wennen zijn om nu voor 100 procent ergens in te duiken, maar vergeet niet dat jij dit makkelijk kan. Vergeet niet wie je bent en maak bijvoorbeeld gebruik van positieve affirmaties om je verder te helpen. Alles wat je tot nu toe hebt gedaan en hebt meegemaakt, heeft je klaargestoomd voor dit moment. Als iemand dit kan, dan ben jij het, Ram!

Let deze week op het getal 7.

 
Stier – Kelken Zes

Deze week mag je je gaan focussen op vrienden en familie. Stuur ze weer eens een bericht via WhatsApp of bel ze gewoon even op. Bedank ze voor hun goede steun en liefde. Het is belangrijk dat je dit gewoon geeft en er niet iets voor terug verwacht. Het gaat erom dat je ervan leert om liefde te geven, maar vergeet niet in het proces jezelf liefde te geven. Nostalgische gevoelens kunnen nu naar boven komen. Misschien is het leuk om weer eens naar foto’s te kijken van vroeger.

Let deze week op het getal 4. 

 
Tweelingen – De Hangende

Deze week is het belangrijk dat je gaat leren hoe je zen mag zijn. Je bent altijd druk bezig , waardoor je vergeet om af en toe een moment voor jezelf in te plannen. Als het zo is dat je een obstakel hebt overwonnen, dan kan het zijn dat dit juist innerlijke onrust heeft achtergelaten. Hoe kun je er dus voor zorgen dat je weer rust gaat ervaren? Ga bijvoorbeeld de natuur in, mediteer of probeer eens een yogaworkout te doen. Er is hier geen goed of fout. Jij weet zelf het beste wat voor je werkt. Het gaat je helpen om jezelf weer even op de eerste plek te zetten.

Let deze week op het getal 12.

 
Kreeft – Ridder van Pentakels

Deze week zit je volledig in een werkmodus. Er is misschien wat werk dat je hebt lagen liggen of waarvan je dacht dat het nog niet de tijd was om het af te ronden. Dat kan gebeuren! Het is een wijze leer om de volgende keer een betere planning te maken. Pak je laptop erbij en maak het af. Dit gaat ook ruimte creëren in je hoofd waardoor er nieuwe ideeën kunnen ontstaan. Onthoud dat Rome ook niet in één dag gebouwd is. Als je alles af hebt gemaakt, zal dit je ruimte en een gevoel van voldoening geven.

Let deze week op het getal 16.

 
Leeuw – Koning van Kelken

Deze week ga je de mensen aantrekken die nu in je leven moeten zijn door de energie die je uitstraalt. Je hebt weer een goede connectie met je emoties en gevoelens en je weet wat je nu zoekt in relaties. Wees ook eens trots op jezelf, Leeuw! Mensen gaan nu op je pad komen omdat ze je zien voor wie je werkelijk bent. Hierdoor ga je je muren naar beneden halen die je omhoog hebt getrokken. Vergeet niet dat je zelf ook een goede vriend bent. Het kan ook zijn dat er nieuwe vriendschappen voor je gaan ontstaan.

Let deze week op het getal 15.

 
Maagd – Koning van Pentakels

Deze week heb je alles bij de hand waar je ooit over gedroomd hebt. Je dromen zijn aan het uitkomen en je kunt nu als het ware comfortabel achterover gaan leunen. Hierdoor kun je nu een helpende hand zijn voor anderen. Dit wil je ook, want je gunt het andere mensen net zoveel als je het jezelf gunt. Dit is een prachtige eigenschap. Wees dus niet bang om geld te doneren of om iemand je tijd te geven. Wist je dat je tegenwoordig ook je skills kunt doneren? Het zorgt voor dankbaarheid van buitenaf. En niet te vergeten: het Universum zal je hiervoor gaan belonen.

Let deze week op het getal 11.

 
Weegschaal – De Maan

Deze week wordt het tijd om naar je intuïtie te gaan luisteren. Hierdoor gaat het ook makkelijker voor je worden om je dromen te visualiseren. Niet alleen dat, het zorgt er ook voor dat je dingen in een ander licht gaat zien. De Maan verlicht niet alleen de mooie kanten, maar helaas ook de wat minder mooie kanten van het leven. Er is een illusie die staande wordt gehouden. Is iedereen wel eerlijk tegen je? En heeft iedereen wel het beste met je voor? Laat je onderbuikgevoel je leiden. Tip: probeer met de volgende Volle Maan een ritueel te doen.

Let deze week op het getal 18.

 
Schorpioen – Zwaarden Drie

Deze week lopen de emoties hoog op. Er is iemand in je nabije omgeven die je pijn heeft gedaan of die je hart heeft gebroken. Dit kan een relatie zijn, maar dit kan ook over een vriendschap gaan of een collega op werk. Probeer je niet sterk te houden, het is ook goed om alle emoties even toe te laten zoals die naar boven komen Als je niet weet waar dit over gaat, is het belangrijk dat je even bij jezelf van binnen gaat graven. Heb jij misschien iemands vertrouwen beschadigd?

Let deze week op het getal 1.

 
Boogschutter – Zwaarden Tien

Deze week heb je het gevoel alsof je drie stappen achteruit hebt gedaan. Het lijkt net alsof er allemaal gewichten aan je hangen die je naar beneden brengen. Hier baal je van en dat is begrijpelijk. Gun jezelf wat tijd om er weer bovenop te komen. Plan een dag in waar je alleen maar leuke dingen gaat doen waar jij blij van wordt. Of je je nu zo voelt door iemand anders of omdat je eigen lichaam je terugroept, dat maakt niet uit. Het laat hetzelfde gevoel achter. Denk eraan dat ook dit tot een einde komt en dat je hier sterker uit gaat komen. We hebben allemaal wel eens rust nodig.

Let deze week op het getal 2.

 
Steenbok – Zwaarden Acht

Deze week heb je het gevoel dat je vastzit. Je kunt geen kant op en daardoor kun je ook geen belangrijke beslissingen nemen. Hoewel je dit gevoel hebt, is het belangrijk om erachter te komen waar dit vandaan komt. Geef jezelf niet zomaar over aan negativiteit. Je zit namelijk helemaal niet gevangen, deze illusie heb je zelf gecreëerd. De enige die je tegenhoudt ben jij. Waarom doe je dat eigenlijk? Misschien houdt het verleden je wel tegen of zijn het simpelweg je eigen gedachtes. Tip: schrijf op wat je allemaal dwars zit.

Let deze week op het getal 3.

 
Waterman – Staven Drie

Deze week heb je het gevoel dat je na een lange tijd weer stevig in je schoenen staat. Je bent zelfverzekerd en het gaat je eigenlijk allemaal wel voor de wind. Je hebt de mensen om je heen die je down to earth houden en die je steunen. Vergeet niet dat het Universum ook achter je staat. Je bent hard aan het werk en je maakt je klaar voor de toekomst. Wat je ook aan het doen bent, ga vooral zo door! Nu is het tijd om nog grotere stappen vooruit te maken. Je bent er klaar voor. Tip: kijk wie je mee wil nemen in dit proces.

Let deze week op het getal 8.

 
Vissen – Pentakels Acht

Deze week wordt het tijd dat je al je achterstallige werk gaat afronden. Achter ieders succes zit hard werk. Wat je ook hebt uitgesteld, het moet nu echt af. Het kan zijn dat je nu veel weerstand voelt, maar als je het eenmaal hebt gedaan, dan zal dit enorm bevrijdend aanvoelen. Je zult dan beloond worden met rust. Hierdoor kun je dan je aandacht gaan richten op andere projecten. Heb je nog wel tijd gehad voor je hobby’s? Je mag trots zijn op jezelf voor al het werk dat je al hebt gedaan. Pluk de vruchten.

Let deze week op het getal 20.