Weten wat de sterren voor je op de agenda hebben staan? 

 

 

 

Onze astroloog Nina Keijzer trekt elke week een tarotkaart voor jouw sterrenbeeld, maanteken en ascendant. Ze geeft je trouwens ook meteen een getal mee, waarmee het universum je de komende week véél te zeggen heeft. Opletten dus.

 

Ram – Koning van Zwaarden Omgekeerd

Deze week heb je niet zoveel helderheid en kun je geen duidelijke keuze maken over wat je precies wil. Maak gebruik van je logica om een duidelijke beslissing te kunnen nemen en om actie te ondernemen. Door een stap vooruit te zetten naar je doel, stap je in je eigen persoonlijke kracht. Ga stap voor stap vooruit en denk nu goed na. Je hebt een scherpe tong en hierdoor kun je andere kwetsen. Kijk ook uit dat je niet naast je schoenen gaat lopen, dat gaat je niet verder helpen.

 

Let deze week op het getal 19. 

 

Stier – Pentakels Vijf

Deze week draait alles in je leven om trial and error. Het zit je even niet mee en dat zorgt voor veel verdriet. Je eigenwaarde gaat nu gepaard met je financiële situatie. Doordat je een terugslag hebt gehad op financieel gebied, misschien door het werk dat je doet, is je zelfvertrouwen ook naar beneden gegaan. Je kan misschien het gevoel hebben alsof anderen je hebben verlaten en je er helemaal alleen voor staat. Zet je ego even opzij en vraag andere mensen om hulp. Je kunt zelfs hulp aan het Universum vragen!

 

Let deze week op het getal 3.

 

Tweelingen – Pentakels Twee Omgekeerd

Deze week is het tijd om georganiseerd te werk te gaan. Je loopt achter op je administratie en andere activiteiten in je leven hebben de afgelopen tijd je aandacht gehad. Het wordt nu tijd dat je alles weer even op een rijtje krijgt en dat je een goede routine voor jezelf gecreëerd. Het kan helpen om voor de komende week, of zelfs maand, een budget te maken zodat je meer rust in je hoofd krijgt. Hierdoor wordt je relatie met geld ook weer wat vreedzamer. Probeer afleiding nu zoveel mogelijk te vermijden zodat je je kunt focussen op wat nu echt belangrijk is.

 

Let deze week op het getal 12. 

 

Kreeft – Aas van Pentakels Omgekeerd

Deze week is het belangrijk om extra goed op je financiën te letten. Het kan zelfs zijn dat je je spaargeld nodig hebt om een (grote) nieuwe aankoop te doen. Manifesteren voelt nu wat moeizamer aan, helemaal omdat je het idee hebt dat er geen nieuw geld jouw kant op komt. Dit is een teken om eens goed naar je plan te kijken. Wat werkt wel voor je en wat werkt juist niet? Probeer ook niet geobsedeerd te raken door geld, maar focus je juist op wat je doel is voor de lange termijn. Zo creëer je stabiliteit voor jezelf.

 

Let deze week op het getal 11. 

 

Leeuw – Staven Vier

Deze week heb je een stabiele fundering voor jezelf gecreëerd, waardoor je nu kunt genieten van je vrijheid. Geniet van je tijd die je spendeert met je dierbaren en vergeet vooral niet al je successen en goede energie met anderen te delen. Je kunt nu meer van je huis genieten en van het thuis zijn. Je bent zowel down to earth op spiritueel gebied, als op emotioneel en fysiek gebied. Een gevoel van veiligheid zorgt ervoor dat je sterk in je schoenen staat. Vier je kleine én grote overwinningen en wees trots op jezelf.

 

Let deze week op het getal 14. 

 

Maagd –  De Geliefden

Deze week hangt er liefde in de lucht! Een sterke connectie tussen twee geliefden is nu aan het opbloeien. Er is passie, verlangen en wederzijdse aantrekkingskracht. Dit kan zowel gaan om een liefdesrelatie als een soulmate connectie. Je vult elkaar als het ware aan en je kunt de connectie die jullie ervaren eigenlijk niet uitleggen aan andere mensen. Dit hoeft ook niet, het is jullie project. Blijf dicht bij jezelf en wees eerlijk over je intenties en gevoelens. Hierdoor kun je een goede beslissing maken die bij jou past. Wat wil je diep van binnen nu echt?

 

Let deze week op het getal 6. 

 

Weegschaal – Staven Vijf

Deze week draait alles om competitie. Je wil beter, sneller en succesvoller zijn dan de mensen om je heen en zij willen dat ook. Iedereen lijkt nu zijn of haar mensen om je te willen forceren, maar echt naar je willen luisteren willen ze niet. Als ze je als competitie zien, dan komt het alleen maar door al je talenten. Zij zien dit ook! Wees de betere persoon in dit scenario en zet de eerste stap naar een eventuele samenwerking. Je kunt van elkaar leren door elkaars verschillen te accepteren en omarmen. Doe wat het beste is voor jou.

 

Let deze week op het getal 18. 

 

Schorpioen  – Staven Negen

Deze week ben je er bijna! De finishlijn is inzicht en je moet nog even net dat ene tandje bijgeven om ook daadwerkelijk te finishen. Een obstakel is op je pad gekomen en dit kan voor jou als een test aanvoelen. Het is maar net hoe je het zelf bekijkt! Je kunt het ook zien als een leermoment vanuit het Universum om te kijken of je dit echt wil. Hierdoor krijg je ook weer meer ervaring en kennis wat je later verder gaat brengen. Je hebt wat nodig is om met obstakels om te gaan, dus vergeet niet om vertrouwen in jezelf te hebben.

 

Let deze week op het getal 1.

 

Boogschutter – Zwaarden Drie

Deze week moet je over een gebroken hart heen komen. Dit hoeft niet te gaan om een relatie die beëindigt is, maar het kan ook gaan om een vriendschap of een partnerschap op het gebied van werk. Er zijn bepaalde dingen gezegd en gebeurd die je nu opnieuw aan het beleven bent in je hoofd. Probeer dit niet te doen, want je kunt er niets meer aan veranderen. Het enige wat je kunt doen is voor jezelf zorgen en tijd voor jezelf nemen. Je emoties zijn intens en je hebt eigenlijk geen behoefte om iets te doen. Neem de tijd en ervaar alle emoties. Hierdoor kom je er sterker uit.

 

Let deze week op het getal 17.

 

Steenbok  – De Keizer Omgekeerd

Deze week is er een overheersend figuur in je leven. Dit kan een vaderfiguur zijn of je baas op werk. De autoriteit springt er vanaf en hier heb je je nooit echt fijn bij gevoeld. Je hebt het gevoel alsof je geen controle hebt en alsof alles voor je bepaald wordt. Het is nu aan jou of je de regels volgt of dat je het voor jezelf opneemt. Je hebt de behoefte om aan je eigen avontuur te gaan beginnen. Ga ervoor Steenbok! Je komt niet verder als je je laat tegenhouden door de meningen en adviezen van anderen.

 

Let deze week op het getal 4. 

 

Waterman – Zwaarden Negen Omgekeerd

Deze week ben je bewust bezig om negatieve patronen te doorbreken. Hierdoor heb je je gedachtes en emoties enorm goed onder controle. Wat ben je goed bezig Waterman! Je hebt een realisatie moment gehad dat alles wel weer goed komt. Onrust zal af en toe nog boven tafel komen, maar dat is niet meer dan normaal. Je bent tenslotte gewoon nog een mens. Stress zal ook zeker niet van de radar verdwenen zijn, maar je weet de komende tijd wel hoe je er goed mee om moet gaan. Ook is het belangrijk om je ego’s behoefte voor controle los te laten.

 

Let deze week op het getal 10.

 

Vissen  – Pentakels Vier

Deze week sluit je je financiën op achter slot en grendel. Je hebt de volledige controle van wat er in komt, maar ook wat er uit gaat. Het is een goede tijd om lekker te sparen en om stabiliteit voor jezelf te creëren. Je bent nu helemaal financieel onafhankelijk! Je mag trots zijn op jezelf Vissen. Alleen, vergeet niet om jezelf ook af en toe te verwennen. Geld is ook energie, dus het is niet de bedoeling dat je jezelf ontziet van leuke activiteiten of spullen. Je bent het waard, ondanks wat voor bedrag je bankrekening aangeeft.

 

Let deze week op het getal 2.