De wekelijkse tarotkaartlegging van Franska vertelt een boodschap die jij deze week te horen mag krijgen aan de hand van tarotkaarten.

 

 

 

De kaartlegging is te lezen voor je sterrenbeeld, maanteken en ascendant. Het universum brengt niet alleen een boodschap vanuit de kaarten, maar ook via een getal. Door op dit getal te letten, kun je onder andere je connectie met het universum versterken. Zoek ook nog even de spirituele betekenis op van het desbetreffende getal. Wie weet wat het universum je allemaal te vertellen heeft.

 

Ram – De Zegewagen
Deze week staat in het teken van obstakels die op je pad komen overwinnen. Het is belangrijk dat je weet welke richting je op wil gaan en dat je nu op het juiste pad bent. Deze kaart vraagt je om nu gefocust te blijven, zodat je je doelen kunt behalen. Dit is nu niet het moment om te gaan twijfelen. Blijf zelfverzekerd en straal dat ook uit. Deze kaart is ook een teken dat je op het juiste pad zit en het universum je aanmoedigt om door te blijven gaan zoals je nu doet.

 

Let deze week op het getal 7. 

 

Stier – Aas van Pentakels
Deze week staat in het teken van een nieuw begin. Je staat op het punt om aan een nieuwe cyclus te beginnen. Je krijgt een nieuwe dosis frisse energie waar je mee aan de slag kunt gaan. Deze kaart is erg positief en gunstig. Het geluk is met je, Stier! Voornamelijk op het gebied van materialisme. Denk aan een nieuwe baan of meer geld. Wat het ook precies gaat zijn, het zal veel overvloed met zich meebrengen. Verder mag je een idee gaan planten en hier energie aan besteden. Dit zal je op de lange termijn verder helpen.

 

Let deze week op het getal 8.

 

Tweelingen – De Duivel
Deze week laat je je te erg leiden door je eigen ego. Je bent gefocust op het materialistische gedeelte van je leven en je wil meer van alles. Je wil meer macht, meer geld, meer erkenning en meer bezit. Dit zorgt ervoor dat je jezelf aan het kwijtraken bent, Tweelingen. Kom weer met beide voeten terug op aarde en kom erachter wat belangrijk is voor jou. Wat wil je diep vanbinnen? Probeer je aandacht te verschuiven naar je passies en hobby’s. Hierdoor kun je weer uit je hoofd komen.

 

Let deze week op het getal 15. 

 

Kreeft – Koningin van Kelken
Deze week staat je intuïtie op scherp. Je mag dan ook met volle vertrouwen ernaar luisteren. Deze kaart is een teken dat je help mag gaan aannemen van anderen als ze het aanbieden. Wees niet bang om zwak te lijken als je hulp aanneemt, dat is niet zo. We kunnen niet altijd alles alleen doen. Door je sterke intuïtie werk je nu als een spiegel voor andere mensen, wat heel confronterend kan zijn. Weet dat dit niet aan jou ligt en deze mensen dat nu nodig hebben. Tip: luister naar je hart.

 

Let deze week op het getal 14. 

 

Leeuw – Koning van Pentakels
Deze week sta je stevig in je schoenen. Je voelt de rust en het gaat je allemaal makkelijk af. Doordat je stevig in je schoenen staat kijken mensen tegen je op. Ze zien je als het ware als een inspiratiebron. Kijk wel uit dat je je energie niet zomaar weggeeft aan anderen. Deze kaart herinnert ons eraan dat we duidelijke grenzen moeten stellen en we voorzichtig moeten zijn waar we onze energie aan besteden. Let dus vooral goed op, Leeuw. Er kan ook iemand op je pad komen die een significante rol gaat spelen in je carrière.

 

Let deze week op het getal 20. 

 

Maagd – De Dwaas
Deze week mag je lekker uit je comfort zone gaan, Maagd. Je zit vol met nieuwe energie en nieuwsgierigheid en je bent er klaar voor om de wijde wereld in te trekken om nieuwe dingen te ontdekken en ervaren. Dit kan eng zijn, helemaal als het geen bekend terrein is. Het is belangrijk om te weten dat de mooiste dingen vaak op de onverwachte momenten gebeuren. Ga op avontuur en ontdek wat het universum allemaal nog voor je in petto heeft. Het is tijd om risico te nemen en om de controle los te laten.

 

Let deze week op het getal 0.

 

Weegschaal – De Ster
Deze week ben je de ster van de show. Het universum zal je geven wat je nodig hebt en wat je moet krijgen, blijf daar vooral vertrouwen in houden. Deze kaart is een teken dat je alles binnenin je hebt zitten wat je nodig hebt. Het is een teken van hoop en een vorm van nieuwe kracht, voornamelijk na een transformerende periode. Hierdoor word je je ook bewust van wat je hebt en kun je je dankbaarheid uiten naar het universum. Verder mag je je bewust worden van je innerlijke kracht en daarop vertrouwen. Je kan meer dan je denkt!

 

Let deze week op het getal 17. 

 

Schorpioen – Staven Drie
Deze week ben je een goede fundering voor jezelf aan het creëren. Je hebt een duidelijke visie voor de toekomst en daar leef je nu met veel passie en enthousiasme naartoe. Plannen lopen wat makkelijker en je gaat lekker met de flow van het leven mee. Het kan nu zelfs zo zijn dat er nieuwe kansen op je pad komen die je horizon en kennis gaan verbreden. Pak die ook vooral met beide handen aan. Wees niet bang om uit je comfort zone te gaan. Als iemand het kan, dan ben jij het, Schorpioen.

 

Let deze week op het getal 16. 

 

Boogschutter – Staven Vier
Deze week draait alles om je familie. Het is tijd om tijd door te brengen met je dierbaren. Zij zijn je steun en toeverlaat, laat dat ook weer eens aan ze blijken. Vergeet niet om jezelf ook met veel liefde en respect te behandelen. Deze kaart kan ook een indicatie zijn van een viering of een prestatie. Als je al een tijdje aan een project werkt, zul je nu een belangrijke stap gaan zetten die gaat leiden tot een nieuwe mijlpaal. Alles is goed nu en je zit er comfortabel bij. Geniet ervan, Boogschutter.

 

Let deze week op het getal 11. 

 

Steenbok – De Kluizenaar
Deze week keer je even terug naar binnen. Je hebt geen energie meer en je wil eigenlijk liever de hele dag op bed liggen en netflixen. Dan moet je dat ook gewoon even doen, Steenbok! Zulke dagen zijn ook nodig om weer op te laden. Voel je hier vooral niet schuldig over, we hebben allemaal rust nodig om verder te kunnen. Probeer deze tijd ook gebruik te maken van de stilte. Mediteer en kijk welke boodschappen het universum je te brengen heeft. Zo leer je jezelf ook weer beter kennen.

 

Let deze week op het getal 9. 

 

Waterman – De Keizerin
Deze week mag je je focus gaan verleggen naar je feminiene energie. Zoek de aspecten op die hierbij horen, zoals creativiteit, rust, zelfexpressie en andere helpen. Hier ga jij deze week je meeste energie uit halen. Door deze activiteiten te doen, zul je ook groeien in je eigen feminiene energie. Hierdoor kom je volledig in balans. Verwen jezelf om je eigen schoonheid te zien en erken je gaven. Je bent zowel mooi vanbinnen als vanbuiten. Verder brengt deze kaart een boodschap van geluk en blijdschap. Ook kun je een nieuw idee krijgen dat je verder gaat brengen in het bedrijfsleven.

 

Let deze week op het getal 3. 

 

Vissen – Zwaarden Drie
Deze week voel je je neergeslagen. Soms zitten de omstandigheden gewoon even niet mee waardoor we ons verdrietig of negatief voelen. Dit hoort allemaal bij het leven. Jij bepaalt zelf hoe je uit deze situatie komt. Besluit je om je schouders eronder te zetten om dadelijk sterker uit de situatie te komen of besluit je om er niets mee te doen en in deze situatie te blijven zitten totdat iemand je ooit komt helpen? Alleen jij kan jezelf verder helpen Vissen. Voel alle emoties en confronteer de situatie. Het komt allemaal weer goed.

 

Let deze week op het getal 4.