Wasmiddel van Rituals

 

Ik ben een ontzettende wasfanaat (zit in mijn DNA: mijn grootouders hadden een wasserij in het centrum van Utrecht) en ik kan dansen van geluk als ik weer een nieuwe wasparel heb gevonden.

 

Laatse liefde is het wasparfum Essenza di Elba, dat ik via wasparfum.nl bestel. Neem dan vooral de geur lavendel, het stort complimenten als je langsloopt, echt.

 

Ik was laatst zo gek om 45 euro uit te geven aan een (overigens zeer bescheiden van formaat) flesje wasmiddel. ‘En? En?’ vroeg vriendin I, die dezelfde liefde voor zalig geurend en gestreken wasgoed heeft als ik. ‘Een mediumpje,’ antwoordde ik. Het was het me niet waard. Maar nu hoorde ik van onze eigen Carolien dat Rituals dus een wasmiddel heeft. Dat kost 15 euro en dat vind ik na mijn laatste uitstapje dus ineens reuze betaalbaar en goed te doen. En als er ergens altijd luid applaus opgaat in huize Van der Horst-Mobach, dan is het wel als er ‘anything’ Rituals is aangekocht. We hebben zelfs zo’n aanzuigende werking op Rituals dat onze nieuwe overbuurman bij Rituals schijnt te werken. Maar hoe het ook zij, ik bestel die wasmiddelen. Alleen voor het oog al een lust en die geur, daar heb ik alle vertrouwen in. Was je met me mee? 

 

Liefs,

May

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach