Vandaag in de herkansing…

 

Heb jij die toffe sinterklaas-winactie van gisteren gemist? Dan hebben we een heel leuk bericht!

 

 

Vandaag kun je namelijk in de herkansing.  Want heb je nou geen Instagram, of wil je niet op Instagram, dan hebben we hebben nog een verrassing.

 

Want in samenwerking met Kobo mogen wij namelijk nog een van hun nieuwste e-readers, de Kobo Nia ter waarde van 99 euro, ook via Facebook verloten!

 

De Kobo Nia is heel licht en biedt met een groot geheugen van maar liefst 8 GB ruimte voor wel 6000 boeken. Aangezien we waarschijnlijk nog wel even thuis zullen zitten de komende tijd komt deze extra grote opslagcapaciteit goed van pas!

 

 
Tuurlijk doe je mee. Wil jij dus ook kans maken op deze fantastische e-reader voor jezelf of misschien wel als cadeau voor iemand anders? Laat dan op Facebook onder dit bericht weten waarom jij er eentje verdient. En als je geen Facebook hebt kun je ook een kansje wagen. Stuur ons dan een mailtje naar winnen@franska.nl.

 

 

Succes!

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit