Trump en Melania allebei besmet met coronavirus

 

De man die de ernst niet zo inzag van het coronavirus, hoe kan je hem van gedachten laten veranderen?

 

Ik geloof niet in karma en ik wens niemand het virus toe, maar het feit is daar: Trump en zijn vrouw Melania hebben corona.

 

Eergisteren, op woensdag, stond Trump nog als een losgeslagen hond te schreeuwen tegen Biden. Het was een “debat” zoals ik nog nooit eerder had gezien. Ik zet debat maar tussen aanhalingsteken ja, want wat deze presidentskandidaten vertoonden kan je eigenlijk geen debat noemen.

 

Jimmy Fallon zei erover in zijn late night show: ‘You know it was a rough debate when the guy who told the president to ‘shut up’ was seen as the classy candidate.’ Ik kan het zelf niet beter omschrijven. Die arme Chris Wallace die het debat moest leiden zit nu denk ik met een burn-out thuis.

 

Vlak daarna kwam naar buiten dat een van Trumps topadviseurs met het coronavirus besmet was. Trump in quarantaine dus, maar dat kwam te laat. Melania en hij zijn allebei positief getest en zitten nu dus beiden in quarantaine.

 

Bij het debat zei Trump zelf nog ‘fenomenaal werk’ te hebben geleverd wat betreft het coronavirus. Daar zijn de meningen uiteraard nogal over verdeeld… Ik ben zó benieuwd hoe hij zich, na zijn eigen besmetting, over het virus gaat uitspreken. Waarschijnlijk dat hij zo op en top gezond is, dat hij nauwelijks klachten had, en dat dat hele virus wel meevalt. Of hij wordt wel echt ziek en gaat juist op de dramatische toer. Wat denken jullie?

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer