Top 5 recepten

 

Dit zijn de best gelezen recepten van 2018.

 

 

Het is nu alweer een jaar en drie maanden geleden dat ik voor het eerst binnenkwam op de Franska.nl-redactie als kersverse stagiaire.

 

En wat was ik blij toen ik afgelopen mei een belletje kreeg of ik wilde blijven. Natuurlijk wilde ik blijven! Ik ben soms jaloers op mezelf dat ik in zo’n mooi pand werk, samen met de leukste types. Sindsdien schrijf ik alles op het gebied van lekker eten. En geloof me, dat is af en toe erg moeilijk als je maag begint te knorren. Gelukkig weten we aan het eind van de dag allemaal wat we ‘s avonds op tafel gaan zetten.

 

Dit zijn de best gelezen recepten van afgelopen jaar. Kunnen we ze alvast bewaren voor 2019.

 

1.     Onze all-time favoriet: Funghi Cremosi, Italiaans natuurlijk.

2.     De allermooiste kerstschuimkrans. Laten we die vaker door het jaar heen maken. Gewoon omdat ie lekker is.

3.     De verjaardagstaart die ik voor de redactie had gemaakt. Franska 2 jaar!

4.     De 3 lekkerste maaltijdsalades op een nazomerdag.

5.     Speculoos cheesecake. MMMMM…

 

 

Door: Meagan Suares

Meagan woont in een studentenhuis in hartje Amsterdam met zes gillende huisgenoten. Studentenmaaltijden vindt ze maar niks, dus staat ze elke avond in de keuken voor iedereen te koken. Ze is dol op reizen, gezelligheid, lekker eten, drinken en ‘af en toe’ sporten.

Fotografie: Nikita Holst

Afbeelding van Meagan Suares