deel 263

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Vreemde gevoelens

 

Mijn weekend was erg aangenaam en een beetje vreemd. De zon scheen en daar heb ik hoofdzakelijk in gezeten.

 

Laat ik met het vreemde beginnen: Suzanne kwam zondag Willemijn brengen (die had zaterdag nog iets op school en kon niet gelijk mee). En dan zit ze in de tuin bij mijn moeder aan de thee, gezellig, vanouds, het hondje denkt: aah, allemaal weer bij elkaar. En dan vertrekt ze weer.
En dan vandaag: ik kon de kinderen bij het nichtje van Suzanne in Leiden afleveren omdat zij daar een brunch had, en het scheelde mij weer een trip naar Den Bosch. Zit ik daar tussen mijn ex-schoonfamilie…

 

‘Dat zijn van die momenten die je nooit zal vergeten’

 

Gisteravond was goud! Lang natafelen, lekker de boel de boel latend, ik zit met mijn moeder te kletsen, druppelden een voor een de kinderen weer binnen en beginnen hun verhalen te vertellen. De vriendjes, de vriendinnetjes, hun mama, hun papa, de scheiding, hun toekomst. Traantje hier, traantje daar. Charlotte, zo fantastisch, dat zijn van die momenten in je leven die je nooit zal vergeten. En het leukste? Ze kunnen je iedere keer weer verrassen in waar ze staan, hoe ze staan en wat ze over de ‘wereld’ denken en hebben meegekregen. Echt goud…

 

Vanmiddag mijn kinderen ingewijd in de kunst van het toepen. In de zon, in de tuin. Dus je proeft het, een mengsel van emoties en pure fun.

 

PS. Idols… mijn moeder denkt nu zelfs al mee. Ze zit er helemaal in.

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen