deel 267

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Ranzig bestaan

 

Nou effe kort dan. Weet jij wat ik vanmorgen heb gedaan? Ik was mezelf en mijn ranzige bestaan zat, ik ben op de fiets gestapt en heb in straf tempo een rondje Vondelpark gedaan, het grote rondje wel te verstaan. Voel me gelijk beter. Shit, daar baal ik van. En er valt een hoop te bekijken in termen van leuk schoon. Dus nu heb ik me voorgenomen om dit iedere dag te doen. Morgen weer naar Haarlem, maar nu voor de reünie van de lagere school. Vanmiddag de kinderen halen. Het wordt veel te mooi weer en dan moet ik ook nog werken. Hoe doen we dat? Af en toe mijn kop naar buiten steken? Nee, ik ga vanavond maar eens met de kinderen naar een terras, of zoiets.

 

Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen